کد: 242818619 شهریور 1405 ساعت 20:155.8K بازدید

تقدیم پنالتی به سعید؛

هدیه ویژه سردار آزمون به عزت‌اللهی!

شباب الاهلی با نمایش درخشان دو ملی‌پوش ایرانی خود مقابل یونایتد اف.سی به تساوی رسید.
هدیه ویژه سردار آزمون به عزت‌اللهی!

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دیدارهای هفته پنجم ادنوک لیگ امارات، تیم شباب الاهلی که سعید عزت‌اللهی و مرصاد سیفی را به‌طور همزمان در ترکیب و مرصاد سیفی و رضا غندی‌پور را روی نیمکت داشت، از ساعت 17:10 امروز در ورزشگاه آل‌مکتوم دبی به مصاف شاگردان آندره‌آ پیرلو در تیم یونایتد رفت.

شباب الاهلی که در نخستین بازی فصل با درخشش و دبل سعید عزت‌اللهی و گلزنی و پاس گل سردار آزمون به برتری پنج بر یک مقابل خورفکان رسیده و پس از آن دو برد برابر الظفره و الوصل داشت، اما در دیدار اخیرش با الجزیره شکست خورده بود، امروز با وجود درخشش این دو ستاره ایرانی نتوانست به پیروزی دست پیدا کند.

2535534
سعید عزت در دقیقه 37 هم نزدیک بود روی ارسال از سمت چپ زمین با ضربه سر گلزنی کند که توپ با اختلاف کم از روی دروازه یونایتد به بیرون رفت

شاگردان پیرلو که پس از صعود به لیگ برتر امارات نمایش فراتر از انتظاری ارائه دادند و در چهار هفته ابتدایی دو برد و دو باخت داشتند، امروز هم به گل اول بازی مقابل شباب الاهلی پرستاره رسیدند، اما سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی اجازه ندادند تیم‌شان برای دومین بازی پیاپی شکست بخورد.

آزمون که برای دومین هفته پیاپی در ترکیب قرار گرفته بود، در دقیقه 67 ارسال توپ از سمت چپ زمین را به زیبایی کنترل کرد که بلافاصله پس از آن دروازه‌بان یونایتد روی پای او تکل زد تا داور پس از بازبینی ویدئویی و توقف طولانی مدت مسابقه، نقطه پنالتی را نشان بدهد.

عزت‌اللهی که طی دو سال و نیم گذشته هم در شباب الاهلی حضور داشته و در فصل جاری بازوبند کاپیتانی شوالیه‌های دبی را بر بازو می‌بندد، پنالتی به دست آمده مقابل یونایتد را از سردار آزمون تحویل گرفت و با ضربه‌ی خلاف جهت گلر حریف، در دقیقه 74 تبدیل به گل کرد.

تیم شباب الاهلی در حضور کامل و بازی موثر سردار آزمون و در روز گلزنی سعید عزت که تا دقیقه 2+90 در زمین بود، به تساوی یک بر یک مقابل شاگردان پیرلو رسید تا 10 امتیازی شود و در رتبه سوم جدول لیگ برتر امارات قرار بگیرد.

مرصاد سیفی و رضا غندی‌پور، دو بازیکن ایرانی دیگر شباب الاهلی در این مسابقه فرصت حضور در زمین را پیدا نکردند و تا پایان روی نیمکت نشستند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار