کد: 176429706 تیر 1400 ساعت 17:2120.8K بازدید

مشکلات واقعی ایتالیا از این به بعد شروع می‌شود

آنتونیو کاسانو، ستاره سابق تیم ملی ایتالیا، معتقد است که این تیم در ادامه رقابت‌های یورو کار سخت‌تری پیش رو خواهد داشت.
مشکلات واقعی ایتالیا از این به بعد شروع می‌شود

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به فرم فوق العاده ای که تیم ملی ایتالیا در دور گروهی از خود ارائه داد و موفق شد هر سه مسابقه خود را با پیروزی پشت سر بگذارد، انتظار می‌رفت که شاگردان روبرتو مانچینی در دیدار مرحله یک هشتم نهایی کار دشواری مقابل اتریش پیش‌رو نداشته باشند.

 

اما دیدار ایتالیا و اتریش در 90 دقیقه با تساوی بدون گل خاتمه یافت تا کار به اوقات اضافه کشیده شود. با این حال آتزوری در وقت های اضافه از فرصت های خود استفاده کرد و موفق شد نهایتاً با پیروزی 2-1 راهی مرحله بعد شود.

 

 

1616650

 

 

آنتونیو کاسانو، ستاره سابق تیم ملی ایتالیا، معتقد است که مشکلات آتزوری از این پس بیشتر خواهد شد. او در این باره گفت: " از این به بعد مشکلات واقعی برای تیم ملی ایتالیا آغاز می‌شود. ایتالیا باید در مرحله یک چهارم نهایی با پرتغال یا بلژیک و در نیمه نهایی برابر اسپانیا یا فرانسه به میدان برود.

 

موفقیت مقابل اتریش مرا به یاد بازی 2006 مقابل استرالیا انداخت؛ بدترین بازی این تیم ملی. اکنون فقط می توانیم پیشرفت کنیم. "

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار