
به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال الاهلی عربستان با پیروزی قاطع 5 بر صفر برابر میزبانش الشرطه عراق، در دیدار دوشنبه شب و در چارچوب هفته ششم لیگ نخبگان آسیا صعود خود به مرحله یکهشتم نهایی این رقابتها را قطعی کرد.
روژه ایبانیِز، مدافع برزیلی الاهلی در دقیقه 30 گل نخست را به ثمر رساند و ایوان تونی، مهاجم انگلیسی این تیم، در دقیقه 56 یک گل دیگر به ثمر رساند تا دو بر صفر مقابل الشرطه عراق پیش بیفتند.
در ادامه، وندرسون گالینو در دقیقه 72 گل سوم را به نام خود ثبت کرد و صالح ابوالشامات در دقیقه 81 گل چهارم نماینده جده را به ثمر رساند. زیـاد الجهنی نیز در دقیقه 85 گل پنجم الاهلی را وارد دروازه الشرطه کرد تا شاگردان ماتیاس یایسله به برتری پنج بر صفر در عراق دست پیدا کنند.

الاهلی عربستان با این پیروزی، امتیازات خود را در منطقه غرب لیگ نخبگان آسیا را به عدد 13 رساند و پشت سر تراکتور در جایگاه سوم جدول قرار گرفت و همچنین بهصورت رسمی جواز حضور در مرحله بعدی مسابقات را کسب کرد.
مدافع عنوان قهرمانی آسیا، با این نتیجه مسیر خود را در رقابتها اصلاح کرد؛ آن هم پس از شکست یک بر صفر مقابل شارجه امارات در دیدار قبلی و توانست صعودش از دور گروهی لیگ نخبگان را قطعی کند.

الاهلی پس از 6 هفته در لیگ نخبگان آسیا، با چهار پیروزی، یک تساوی و یک شکست، مجموعا 13 امتیاز به دست آورده و به دنبال گرفتن جایگاه دوم تراکتور 14 امتیازی در دو بازی باقی مانده است.
در سمت مقابل، تیم الشرطه عراق با تنها یک امتیاز، پس از چهار شکست و یک تساوی، در رده ماقبل آخر (یازدهم) جدول لیگ نخبگان آسیا و بالاتر از نسف قارشی ازبکستان باقی ماند.