
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان دراگان اسکوچیچ چهارمین پیروزی متوالی در دور گروهی لیگ نخبگان آسیا را دوشنبه شب در ورزشگاه یادگار امام تبریز مقابل الدحیل قطر به دست آوردند و پس از ششمین بازی خود در این رقابتها، با 14 امتیاز در رتبه دوم جدول و پشت سر الهلالِ 18 امتیازی قرار گرفتند، اما در صورت برتری الوحده امارات ممکن بود دوباره به رده سوم برگردند که این اتفاق رخ نداد.
الوحده امارات که در پنج هفته ابتدایی لیگ نخبگان با هدایت ژوزه مورایس یک تساوی مقابل شاگردان اسکوچیچ و چهار پیروزی داشت، دوشنبه شب در نخستین بازی آسیایی بدون حضور این سرمربی پرتغالی در ورزشگاه ثانی بن جاسم مقابل الغرافه قطر رفت و یک بر صفر در زمین حریفش شکست خورد تا 13 امتیازی بماند و نتواند رتبه دوم جدول را از تراکتور پس بگیرد.
عدم برتری الوحده امارات موجب شد تا تراکتور ایران در فاصله دو هفته مانده به پایان دور گروهی لیگ نخبگان آسیا، جایگاه شایسته دومی را در جدول منطقه غرب داشته باشد و نتیجهای فراتر از انتظار به دست بیاورد و با توجه به اینکه دو بازی دیگر برابر السد قطر و و الغرافه در پیش دارد، میتواند این رتبه را حفظ کند.

شاگردان اسکوچیچ که بعید به نظر میرسد بتوانند رتبه اول الهلال 18 امتیازی را در دو بازی باقی مانده بگیرند، در صورت ادامه همین روند و تثبیت جایگاه دومی در مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا، در دور یکهشتم نهایی مطمئنا با قرعه بهتری مواجه خواهند شد؛ هرچند که همین حالا الوحده امارات و الاهلی عربستان یک امتیاز کمتر پشت سرشان هستند و شباب الاهلی نیز شاید سهشنبه شب به این جمع اضافه شود.