به گزارش "ورزش سه"، دیدار تیمهای فرانسه و سوئیس در پایان 90 دقیقه در حالی با تساوی 3-3 به پایان رسید که شاگردان دشان بعد از اینکه نیمه اول را با شکست یک بر صفر به پایان رساندند توانستند در نیمه دوم 3 بار دروازه حریف را باز کنند.
گل سوم فرانسوی ها را در دقیقه 75 پل پوگبا به ثمر رساند. او پس از دریافت توپ در میانه های میدان تیم حریف با یک ضربه کات دار بی نقص و غیر قابل مهار دروازه سوئیس را هدف گرفت و توپ به زیباترین شکل ممکن در گوشه دروازه حریف جای گرفت تا شاهد به ثمر رسیدن یک سوپر گل تمام عیار باشیم.
شادی پوگبا بعد از این گل زیبا جالب توجه بود. او ابتدا به سبک امباپه دست و سینه گل خود را جشن گرفت اما بعد از آن به چند مدل دیگر شادی گل خود را ادامه داد که رقص مخصوصی که معمولا آن را بعد از گلزنی انجام می دهد هم یکی از این شادی ها بود.
گفتنی است که سوئیس بعد از این گل موفق شد با زدن دو گل دیگر بازی را به تساوی بکشاند. دیدار دو تیم فرانسه و سوئیس در حال حاضر در وقت های اضافه در حال پیگیری است.