کد: 223477207 دی 1404 ساعت 22:5512K بازدید

لحظه شروع قانون هشت ثانیه در آفریقا

یک اتفاق تاریخی با نقش‌آفرینی لوکا زیدان

لوکا زیدان اولین دروازه‌بانی شد که در جام ملت‌های آفریقا به دلیل قانون هشت ثانیه مجازات شد.
یک اتفاق تاریخی با نقش‌آفرینی لوکا زیدان

به گزارش ورزش سه، لوکا زیدان در دیدار امشب تیم ملی الجزایر مقابل بورکینافاسو برای اولین بار در تاریخ جام ملتهای آفریقا به دلیل قانون هشت ثانیه جریمه شد.

لوکا زیدان، فرزند زین‌الدین زیدان، اسطوره بزرگ فوتبال فرانسه و رئال مادرید، از شروع این دوره از جام ملتهای آفریقا زیر ذره‌بین قرار دارد. به خصوص با توجه به اینکه زیدان بزرگ به همراه خانواده در مراکش حضور دارد و در استادیوم‌ها به تماشای بازی‌های لوکا می‌نشیند. درحالیکه زیزو امشب هم در ورزشگاه حضور داشت تا بازی فرزندش را ببیند، لوکا زیدان به‌خاطر اجرای یک قانون تازه، خیلی زود خبرساز شد.

در جریان بازی الجزایر برابر بورکینافاسو در دور دوم مرحله گروهی جام ملت‌های آفریقا، اتفاقی رخ داد که در تاریخ این تورنمنت سابقه نداشت. در دقیقه سوم وقت‌های تلف‌شده نیمه اول، لوکا زیدان توپ را بیش از 8 ثانیه در اختیار گرفت. این از چشم داور دور نماند و باعث شد طبق قانون جدید، برای بورکینافاسو ضربه کرنر اعلام شود.

این تصمیم بر اساس قانونی است که از تابستان گذشته به قوانین فوتبال اضافه شده؛ قانونی با هدف کاهش وقت‌کشی دروازه‌بان‌ها. طبق این قانون، گلرها حداکثر 8 ثانیه اجازه دارند توپ را در دست نگه دارند و در صورت عبور از این زمان، داور موظف است با اعلام ضربه کرنر به سود تیم مقابل، آن‌ها را جریمه کند.

این صحنه در حالی رقم خورد که مسابقه از حساسیت بالایی برخوردار بود و هر تصمیم داوری می‌توانست جریان بازی را تغییر دهد. هرچند این کرنر به گل منجر نشد.

الجزایر که پیش از این با پیروزی پرگل 3-0 مقابل سودان کارش را در تورنمنت آغاز کرده بود، در این دیدار هم به‌دنبال پیروزی و قطعی کردن صعود از مرحله گروهی است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار