کد: 223477407 دی 1404 ساعت 22:579K بازدید

جان تری پیراهن کابوس‌وار را می‌فروشد!

جان تری پیراهنش در لحظه از دست دادن پنالتی‌اش در فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۰۸ مقابل منچستریونایتد را به حراج می‌گذارد.
جان تری پیراهن کابوس‌وار را می‌فروشد!

به گزارش "ورزش سه"، این پیراهن تنها یکی از بیشتر از ۲۰ یادگاری است که از مدافع افسانه‌ای و سابق چلسی، روز چهارشنبه به حراج گذاشته می‌شود و تمام عواید آن صرف امور خیریه خواهد شد.

قیمت پایه این آیتم خاص ۵ هزار دلار (حدود ۳۷۰۰ پوند) تعیین شده؛ یادگاری‌ای که برای این بازیکن ۴۵ ساله خاطراتی بسیار تلخ را به همراه دارد. در فینال لیگ قهرمانان ۲۰۰۸، پس از آن‌که کریستیانو رونالدو پنالتی خود را از دست داد و منچستریونایتد در آستانه شکست قرار گرفت، جان تری برای زدن ضربه تعیین‌کننده پشت توپ ایستاد. اما او هنگام ضربه لغزید و توپ به تیرک سمت راست دروازه برخورد کرد و گل نشد؛ اتفاقی که در نهایت باعث شد یونایتد در ضربات پنالتی به قهرمانی برسد.

2325486

تری پیش‌تر درباره فشار روانی سنگینی که آن لحظه بر او تحمیل کرد صحبت کرده و حتی اعتراف کرده بود که پس از آن شکست، به خودکشی فکر کرده است. با این حال، او اکنون تصمیم گرفته این اندوه را در مسیری مثبت هدایت کند و با فروش یادگاری‌های دوران حرفه‌ای‌اش، در قالب حراجی‌ای به ارزش تقریبی ۱۲۰ هزار پوند، به امور خیریه کمک کند. عواید این حراج به بنیاد جان تری اختصاص خواهد یافت؛ بنیادی که از مجموعه‌ای از خیریه‌ها در سراسر کشور حمایت می‌کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار