کد: 177589103 شهریور 1400 ساعت 14:4022.5K بازدید

ابتلای دروازه بان رئال مادرید به کرونا

آندری لونین دروازه بان دوم رئال به کووید19 مبتلا شده است.
ابتلای دروازه بان رئال مادرید به کرونا

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه رئال مادرید دقایقی پیش تایید کرد که آندری لونین دروازه بان اوکراینی به ویروس کرونا مبتلا شده است و بازی با رئال بتیس را از دست خواهد داد.

دیداری که 30 دقیقه بامداد یکشنبه به وقت تهران برگزار خواهد شد. لونین از سال گذشته به دروازه بان دوم رئال مادرید تبدیل شده و ذخیره تیبو کورتواست. به این ترتیب او راهی قرنطینه شده و از بخت خوب او، ابتلایش به کرونا مصادف شده با وقفه بازی های ملی و به این ترتیب می تواند به بازی هفته چهارم رئال مادرید برابر سلتا که در برنابئو برگزار خواهد شد، برسد.

لونین دو ماه پیش در اردوی تیم ملی اوکراین نیز تست کرونایش مثبت اعلام شده بود ولی تست دوم او منفی شد و به تمرینات بازگشت. با غیبت لونین، نوبت به تونی فوئیدیاس خواهد رسید تا در بازی حساس برابر بتیس، ذخیره تیبو کورتوا باشد.

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار