کد: 223621114 دی 1404 ساعت 23:5553K بازدید

رئال 7 سال پیش ردش کرده بود

ابرپدیده بایرن: می‌خواهم بازیکن رئال بشوم!

لنارت کارل، پدیده 17 ساله بایرن مونیخ می‌گوید آرزویش این است که یک روز پیراهن رئال مادرید را به تن کند.
ابرپدیده بایرن: می‌خواهم بازیکن رئال بشوم!

به گزارش ورزش سه، استعداد فوق‌العاده فوتبال آلمان اهداف کهکشانی در سر دارد. لنارت کارل، پدیده ۱۷ ساله بایرن مونیخ، عصر امروز مهمان ویژه کانون هواداران بایرن مونیخ در شهر «بورگ‌سین» بود؛ شهری کوچک که تنها ۲۵ دقیقه با زادگاه او فاصله دارد. زمانی که این جواهر باواریایی‌ها وارد سالن شد، حدود ۱۴۰ هوادار پرشور با تشویق‌های ممتد و فریادهای شادی از ستاره آینده‌دار تیم محبوبشان استقبال کردند.

کارل روی صحنه حدود ۲۰ دقیقه برای هواداران صحبت کرد. این بازیکن جوان که متولد منطقه "اونترفرانکن" است، در زادگاه خود بسیار راحت و خونسرد به نظر می‌رسید و با صداقت کامل به گپ‌و‌گفت با هواداران پرداخت.

2327655

کارل: بالاخره یک روز راهی رئال مادرید می‌شوم!

در جریان این نشست، یکی از اعضای کانون هواداران از او پرسید که به جز بایرن مونیخ، رویای بازی در چه تیمی را دارد؟ کارل در پاسخی صریح گفت: «بایرن مونیخ باشگاه بسیار بزرگی است و بازی در اینجا برای هر کسی یک رویاست. اما صادقانه بگویم، قطعاً دوست دارم روزی برای رئال مادرید بازی کنم. رئال باشگاه رویایی من است، اما این بین خودمان بماند! البته که بایرن همیشه برای من جایگاه بسیار ویژه‌ای دارد.»

نکته جالب اینجاست که پیش از این هم تماس‌هایی بین کارل و قهرمان ۱۵ دوره لیگ قهرمانان اروپا وجود داشته است. حدود هفت سال و نیم پیش، رئال مادرید این بازیکن را به ورزشگاه سانتیاگو برنابئو دعوت کرده بود. کارل که در آن زمان تنها ۱۰ سال داشت، در تمرینات آزمایشی کهکشانی‌ها شرکت کرد، اما در نهایت این انتقال نهایی نشد.

2327654

در زمان آن تست فنی در ژوئن ۲۰۱۸، کارل هنوز در تیم‌های پایه فرانکفورت توپ می‌زد. او در ژانویه ۲۰۲۲ از آینتراخت جدا شد و در حالی که مشخص بود شش ماه بعد راهی مونیخ می‌شود، نیم‌فصل را در تیم زادگاهش، ویکتوریا آشفنبورگ گذراند تا در نهایت در تابستان ۲۰۲۲ رسماً پیراهن بایرن را بر تن کند.

او در حال حاضر در بایرن دوران درخشانی را سپری می‌کند. این ستاره محبوب هواداران، در فصل جاری آمار درخشان ۶ گل و ۲ پاس گل را از خود به جای گذاشته است. عملکرد خیره‌کننده کارل باعث شده تا حتی نظر یولیان ناگلزمن، سرمربی ۳۸ ساله تیم ملی آلمان هم به او جلب شود.

کارل در مورد جام جهانی ۲۰۲۶ که قرار است تابستان آینده در آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار شود، گفت: «طبیعی است که آرزوی حضور در جام جهانی را داشته باشم. من باید تمام توانم را در زمین بگذارم و نمایش خوبی داشته باشم، آن وقت در نهایت خواهیم دید که این اتفاق می‌افتد یا خیر. حضور در جام جهانی آن هم در ۱۷ سالگی اتفاق بسیار خاصی خواهد بود. من به سختی تلاش می‌کنم و امیدوارم پاداش زحماتم را بگیرم.»

در ادامه از او در مورد صمیمی‌ترین دوستان و الگوهایش در رختکن بایرن سوال شد که کارل پاسخ داد: «بیشترین زمانم را با تام بیشوف و الکساندر پاولوویچ می‌گذرانم. اما در تمرینات خیلی به حرکات مایکل اولیسه دقت می‌کنم و سعی می‌کنم از او یاد بگیرم؛ به‌ویژه در زمینه شوت‌زنی و دریبلینگ.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
55اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار