کد: 178578023 مهر 1400 ساعت 20:4011.3K بازدید

شکست سنگین یاران صیادمنش و زاهدی

زوریا لوهانسک در حضور ثابت دو مهاجم ایرانی خود مقابل شاختار دونتسک شکست خورد.

به گزارش "ورزش سه"، در دیدار آغازین هفته یازدهم لیگ برتر اوکراین، تیم فوتبال زوریا لوهانسک در حالی که اللهیار صیادمنش و شهاب زاهدی را به‌طور همزمان در ترکیب و خط حمله داشت، از ساعت ۱۷:۳۰ امروز در استادیوم المپیسکی کی‌یف به مصاف شاختار دونتسک رده دومی رفت.

 

یاران صیادمنش و زاهدی که در صورت پیروزی در مسابقه امروز هم‌امتیاز با شاختار دونتسک می‌شدند، در این بازی خارج از خانه شکست سنگینی را متحمل شدند و پس از سه برد پیاپی در لیگ برتر اوکراین، یک باخت را تجربه کردند.

 

شاختار دونتسک در ادامه روند خوب هفته‌های اخیرش، امروز با نتیجه ۶ بر یک مقابل زوریا لوهانسک به برتری رسید تا موقتا صدرنشین لیگ برتر اوکراین شود و یاران صیادمنش و زاهدی نیز با ۲۰ امتیاز در رتبه چهارم جدول بمانند.

 

اللهیار صیادمنش که امروز دهمین بازی فصل خود در لیگ برتر اوکراین را انجام می‌داد، نتوانست آمار ۳ گل زده و ۲ پاس گل خود را بهبود ببخشد و در دقایق پایانی مسابقه هم یک کارت زرد گرفت.

 

شهاب زاهدی نیز که پس از هشت دیدار دوباره به ترکیب زوریا لوهانسک بازگشته بود، تا دقیقه ۷۲ بازی مقابل شاختار دونتسک در ترکیب تیمش حضور داشت.

 

1654321

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شکست سنگین یاران صیادمنش و زاهدی | ورزش سه