کد: 179205523 آبان 1400 ساعت 20:2241.4K بازدید

طعنه سنگین اسطوره فوتبال ایتالیا به جورجینیو

الساندرو آلتوبلی، اسطوره فوتبال ایتالیا، کنایه تندی به پنالتی از دست دادن های جورجینیو زد.
طعنه سنگین اسطوره فوتبال ایتالیا به جورجینیو

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی ایتالیا در حالی با نتیجه 1-1 مقابل سوئیس متوقف شد و فرصت صدرنشینی را از دست داد که جورجینیو یک پنالتی دیگر را از دست داد. این موضوع باعث شد که ستاره باشگاه چلسی برای سومین بار پیاپی پنالتی های خود در ترکیب تیم ملی ایتالیا را از دست بدهد و به همین خاطر انتقادات تندی نسبت به او مطرح شود.

 

الساندرو آلتوبلی، اسطوره فوتبال ایتالیا، که در سال 1982 با آتزوری به مقام قهرمانی جام جهانی دست یافته بود، به صف منتقدان جورجینیو پیوسته است. او در مصاحبه‌ای گفت: "من اگر جای او بودم بعد از دست دادن دو پنالتی دیگر برای زدن ضربه سوم قدم نمی گذاشتم. او در فینال یورو یک پنالتی از دست داد و در بازی رفت مقابل سوئیس نیز همینطور‌. من قبل از زدن ضربه صورتش را دیدم و مثل یک ورقه سفید شده بود. می‌توان گفت جورجینیو بیش از حد مضطرب بود.

 

 

1663937

 

 

برعهده گرفتن وظیفه پنالتی زدن آسان تر از آن چیزی است که فکر می کنید. یک قهرمان آن را احساس می‌کند و در غیر این صورت، باید شهامت کناره‌گیری داشته باشد و توپ را به یکی از هم تیمی های دیگر خود بدهد."

 

از آلتوبلی سوال شد که اگر ایتالیا فردا مقابل ایرلند به پنالتی دست پیدا کند، جورجینیو چه کار خواهد کرد که او در جواب گفت: "من فکر می کنم که احتمالا او می‌دود و در رختکن پنهان می شود. من شک دارم که او زدن ضربه پنالتی را قبول کند. البته اگر تیم 3-0 جلو باشد فرصت خوبی برای او خواهد بود تا این روند منفی را پشت سر بگذارد."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار