کد: 217785807 آذر 1404 ساعت 05:30949 بازدید

انریکه و پی‌اس‌جی آس جدید رو کردند

ظهور یامال جدید: کوئنتین 18 ساله از پاریس

دیشب در بازی پاری سن ژرمن مقابل تاتنهام یک پسر 18 ساله همه نگاه‌ها را به خود جلب کرد؛ کوئنتین نیانتو.
ظهور یامال جدید: کوئنتین 18 ساله از پاریس

به گزارش ورزش سه، کوئنتین نیانتو، جدید‌ترین پدیده آکادمی پاری‌سن‌ژرمن، پس از تجربه کردن اولین بازی اروپایی مقابل بارسلونا در مونتجوییک، دیشب در بازی با تاتنهام در لیگ قهرمانان برای اولین بار در یک بازی اروپایی به‌عنوان بازیکن فیکس به میدان رفت. تصمیمی که لوییـس انریکه آن را کاملاً آگاهانه و مبتنی بر طرح تاکتیکی‌اش می‌داند.

سرمربی اسپانیایی درباره او گفت: «نیانتو فوق‌العاده بود. توانایی بازی در همه پست‌ها را دارد؛ در مرکز، در خط حمله، بازی‌اش پیوستگی دارد و تحرک زیادی نشان می‌دهد. در همه نقش‌ها بازی کرده و شخصیتش را ثابت کرده. ما برای جذب نیانتو به بازار نرفتیم و از این بابت خیلی خوشحالم. او پسر خودمان است. محصول پاری سن ژرمن. کوئنتین می‌تواند در هر پستی بازی کند، مدل بازی‌اش را دوست دارم، این یک پدیده است که مال ماست و از این نظر از بقیه تیم‌ها جلوتر هستیم.»

نیانتو ۱۸ سال سن دارد و یکی دیگر از استعدادهای پرشمار منطقه ایل-دو-فرانس به حساب می‌آید. او فوتبال را از پاریس اف‌سی آغاز کرد؛ باشگاهی که همین فصل به لیگ یک صعود کرده و شهر پاریس را صاحب یک دربی رسمی کرده است. اما این باشگاه نتوانست مانع جهش بزرگ او شود؛ سال ۲۰۲۰ و در ۱۳ سالگی، نیانتو پس از انتخاب شدن به‌عنوان بهترین بازیکن تورنمنت در جام دانونه راهی آکادمی پاری سن ژرمن شد.

2264182

کوئنتین انزو لئو نیانتو امبیچا، هوادار قدیمی پاری‌سن‌ژرمن و عاشق ادینسون کاوانی، اولین قدم‌هایش را در حیاط خانه و کنار پسرعمویش برداشت. نخستین ثبت‌نام فوتبالی‌اش در RC Arpajonnais بود و سپس همراه برادرش به پاریس اف‌سی و US Villejuif رفت.

تابستان امسال زمان جهش واقعی فرا رسید. او نخستین قرارداد حرفه‌ای‌اش را امضا کرد؛ علیرغم علاقه آژاکس. لوییـس انریکه، به‌ویژه با وجود مصدومیت‌های متعدد بازیکنان اصلی، اجازه نداد نیانتو همراه تیم ملی زیر ۲۰ سال فرانسه در جام جهانی شیلی شرکت کند. کاری که برخی باشگاه‌های اروپایی دیگر هم با ستاره‌های جوانشان کردند. سرمربی اسپانیایی خیلی زود به او میدان داد؛ نخستین حضور نیانتو در لیگ یک در ۲۷ سپتامبر مقابل اوسر اتفاق افتاد. او خیلی زود در لیگ جوانان اروپا سه گل به آتالانتا زد و راهش به فهرست لیگ قهرمانان پاری سن ژرمن باز شد.

2264183

یک فالس ناین ایده‌آل برای لوییـس انریکه

در غیاب دمبله، انریکه مقابل تاتنهام غافلگیرکننده‌ترین تصمیم ممکن را گرفت. به‌جای کانگ‌این‌لی، مایولو یا گونسالو راموس، او نیانتو را به‌عنوان ۹ کاذب وارد ترکیب کرد؛ بازیکنی متحرک، هوشمند در حرکت بین خطوط، کامل در کار با توپ و خطرناک در محوطه. 
دقیقاً همان پروفایلی که انریکه برای نوک خط حمله‌اش می‌خواهد.
نیانتو مثل دیگر استعدادهای پاری سن ژرمن از جمله زئیر امری، تحصیلات دبیرستان خود را در اقامتگاه جدید باشگاه در پواسی ادامه می‌دهد؛ مرکزی که آکادمی‌نشین‌ها در آن تحصیل و فوتبال را به‌طور هم‌زمان دنبال می‌کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار