کد: 180145710 دی 1400 ساعت 13:0116.1K بازدید

پس از بهبودی سه کرونایی

یک کرونا مثبت جدید در اردوی رئال مادرید

به نظر می رسد غیبت وینیسیوس و یوویچ در بازی با ختافه قطعی باشد ولی سه کرونایی دیگر رئال منتظر دریافت مجوز حضور در این بازی هستند چرا که تست شان منفی شده است.
یک کرونا مثبت جدید در اردوی رئال مادرید

به گزارش "ورزش سه"، دو روز پیش بود که باشگاه رئال مادرید خبر از مثبت شدن تست کرونای تیبو کورتوا، فده والورده، کاماوینگا و وینیسیوس داد. روز گذشته اما خبر رسید که تیبو کورتوا پس از دو تست پی سی آر، دیگر به ویروس کرونا مبتلا نیست و نتیجه یک تست کاماوینگا و والورده نیز منفی شد. در واقع از بین کرونایی های رئال تنها وینسیوس همچنان با این ویروس دست به گریبان است. والورده و کاماوینگا دیشب تست دیگری هم دادند که نتیجه اش امروز مشخص خواهد شد.

 

 

1678209

 

 

کورتوا اما با وجود دو تست پی سی آر منفی همچنان باید منتظر مجوز سازمان بهداشت شهر مادرید بماند و فعلا حق حضور در تمرینات رئال را ندارد. شرایط برای والورده و کاماوینگا نیز مشابه است. باشگاه مادریدی سخت در تلاش لاست تا بتواند مجوز حضور این سه بازیکن برای بازی یکشنبه برابر ختافه را دریافت کند.

 

 

1670966

 

 

همچنین شب گذشته اعلام شد که لوکا یوویچ مهاجم صرب رئال نیز به کرونا مبتلا شده و او نیز مثل وینیسیوس نمی تواند برابر ختافه حاضر باشد. امروز و فردا مشخص خواهد شد که شرایط کورتوا، والورده و کاماوینگا برای بازی یکشنبه چگونه خواهد بود.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار