کد: 180841314 بهمن 1400 ساعت 11:19

روزی ویژه را تجربه کردم؛

گومیس: دلم برای خانه تنگ شده بود و خوشحالم برگشتم

مهاجم سابق الهلال عربستان، بعد جدایی از الهلال مجدداً به گالاتاسرای ترکیه بازگشته است.
گومیس: دلم برای خانه تنگ شده بود و خوشحالم برگشتم

به گزارش "ورزش سه" بافتیمبی گومیس مهاجم فرانسوی با امضای قراردادی 18 ماهه، از الهلال عربستان جدا شده و به گالاتاسرای ترکیه پیوست؛ او با ابراز خوشحالی از پیوستن به این تیم، بازگشت خود به زرد و قرمزها را روزی ویژه برای خود توصیف کرد.

 

این مهاجم فرانسوی تا پایان فصل قراردادی رسمی با گالاتاسرای ترکیه دارد و پس از امضای مجوز مالی مدیران الهلال با او، امکان تمدید یک فصل در نقل و انتقالات برای او وجود دارد.

 

گومیس برای دومین بار پس از فصل 2017-2018 پیراهن گالاتاسرای را بر تن خواهد کرد.

 

1688223

 

رسانه «NTVSPOR» در گفت‌وگویی با این مهاجم 36 ساله از قول او نوشت: گفتم یک روز بر می‌گردم و امروز روز خاصی برای من است و از بازگشت به ترکیه بسیار خوشحالم و دلم برای گالاتاسرای بسیار تنگ شده است.

 

وی افزود: بیش از سه فصل و نیم است که پیراهن گالاتاسرای را نپوشیده‌ام اما همیشه عشق و حمایت واقعی هواداران را احساس کرده‌ام و امیدواریم سال آینده برای قهرمانی تلاش کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

گومیس: دلم برای خانه تنگ شده بود و خوشحالم برگشتم | ورزش سه