کد: 243196004 مهر 1405 ساعت 20:562.5K بازدید

‫ ۱۲۵ بازی ملی و قصه هنوز تمام نشده است

دی‌بروینه به این زودی‌ها خداحافظی نمی‌کند

کی‌دی‌بی با انتشار پیامی صریح و واضح نشان داد که به این زودی‌ها قصد بازنشستگی از تیم ملی را ندارد.
دی‌بروینه به این زودی‌ها خداحافظی نمی‌کند

‫به گزارش ورزش سه، کوین دی‌بروینه بعد از ماه‌ها تردید درباره آینده ملی‌اش، بالاخره خیال هواداران بلژیک را راحت کرد و نشان داد می‌خواهد به حضورش در جمع شیاطین سرخ ادامه بدهد.

‫ بعد از مدت‌ها گمانه‌زنی و ابهام درباره بازنشستگی ستاره ۳۵ ساله از بازی‌های ملی، دی‌بروینه تصمیم نهایی‌اش را گرفت و اعلام کرد به این ماجراجویی ادامه خواهد داد.

کاپیتان بلژیک که در روزهای گذشته هم از تمایلش برای ماندن گفته بود، جمعه‌شب در جریان برتری ۲ بر صفر مقابل ایتالیا صد و بیست و پنجمین بازی ملی‌اش را جشن گرفت. او دیشب در نخستین حضور مارک فن‌بومل روی نیمکت بلژیک به عنوان بازیکن فیکس وارد زمین شد و مقابل ایتالیا به میدان رفت.

2541874

‫در نبرد جذاب رم، میکا گوتس در دقایق ابتدایی قفل دروازه ایتالیا را شکست و در نیمه دوم دودی لوکباکیو گل دوم را زد و کار آتزوری را یکسره کرد.

‫پس از این پیروزی شیرین در خاک ایتالیا، ستاره ناپولی پستی صریح در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد و با پیامی مستقیم نشان داد داستانش با تیم ملی هنوز به پایان نرسیده است: «۱۲۵ بازی ملی... و این پایان ماجرا نیست. شروعی عالی برای فصلی تازه. افتخار می‌کنم.»

2541875

‫این پیام روی حرف‌های چند روز پیش او صحه گذاشت. کوین اعتراف کرده بود بعد از جام جهانی ۲۰۲۶ و با اصرار و دلگرمی هم‌تیمی‌هایش دوباره انگیزه بازی در تیم ملی را پیدا کرده است.

‫دی‌بروینه تاکید کرد در دوران جدید و زیر نظر مارک فن‌بومل می‌خواهد کنار نسل جوان فوتبال بلژیک بماند و آنها را در مسیر پیش رو همراهی کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار