کد: 181272108 اسفند 1400 ساعت 00:3527.1K بازدید

وضعیت وخیم سرمربی سابق رئال مادرید؛

جان توشاک در آی سی یو بستری شد

جان توشاک سرمربی 72 ساله و سابق تیم رئال مادرید که تجربه کار در تراکتور ایران را هم دارد به دلیل وضعیت وخیم تنفسی در بیمارستانی در بارسلونا بستری شده است.
جان توشاک در آی سی یو بستری شد

به گزارش ورزش سه، آنطور که روزنامه آ اس اسپانیا خبر داده جان توشاک در روز های اخیر به ویروس کرونا مبتلا شد اما از روز شنبه به دلیل وخامت اوضاع تنفسی اش در بیمارستانی در بارسلونا بستری شد.

گزارش ها حاکی از آن است که او به دلیل مشکل ریه به تنفس مکانیکی نیاز دارد و به دستگاه های اکسیژن وصل است؛ آ اس روزنامه معروف اسپانیایی وضعیت این سرمربی ولزی با تجربه را وخیم توصیف کرده است.

توشاک 72 ساله در تیم های رئال مادرید، رئال بتیس، تیم ملی ولز و لیورپول دوران درخشان سرمربیگری و بازیکنی اش را سپری کرد و در آخرین سالهای مربیگری نیز سفری کوتاه به ایران داشت و هدایت تراکتور را بر عهده گرفت که البته با نتایج نه چندان خوب و در پی شکست مقابل صنعت نفت و درگیری با اشکان دژاگه از سمتش برکنار شد.

 

1694671
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جان توشاک در آی سی یو بستری شد | ورزش سه