کد: 181284908 اسفند 1400 ساعت 19:0915.2K بازدید

یک لیگ، شانزده تیم و بحران گلزنی؛

زیبایی و جذابیت گمشده فوتبال ایران(آمار)

در هفته نوزدهم لیگ برتر ایران یک هفته کم‌گل دیگر با متوسط 1.1 گل در هر بازی سپری شد.

به گزارش ورزش سه، در مجموع 8 بازی این هفته 9 گل و در هفته هیجدهم نیز تنها 8 گل به ثمر رسیده، بهترین آمار گل در هر بازی لیگ ایران به هفته هفدهم برمی‌گردد که رکورد ۲۱ گل در ۸ بازی ثبت شد. (۲.۶گل در هر بازی)
تماشاگران لیگ خلیج فارس البته به تماشای این بازی‌های کم‌گل عادت کرده‌اند و جزو صبور و باحوصله‌ترین تماشاگران فوتبال به حساب می‌آیند.
از 152 بازی برگزار شده در این فصل لیگ برتر 29 بازی بدون گل به پایان رسیده (19 درصد کل بازی‌ها) وبدون احتساب احکام انضباطی، متوسط ۱.۷۴ گل زده در هر بازی ثبت شده است. این آمار نسبت به 1.98 گل در هر بازی در فصل گذشته هم افت چشمگیری دارد.

1694841
اگر نگاهی به آمار گلزنی در سایر لیگ‌های معتبر آسیا بیندازیم تفاوت فاحش و معناداری را با لیگ ایران مشاهده می‌کنیم.
لیگ‌های حرفه‌ای عربستان و امارات در فصل جاری 2.7 گل در هر بازی داشته‌اند و در فصل 2021 جی لیگ ژاپن 2.4 گل در هر بازی به ثمر رسیده است. تیم قهرمان کاواساکی فرونتال 81 گل وارد دروازه حریفانش کرد که می‌شود معادل 2.1 گل در هر مسابقه. برای الاتحاد و العین صدرنشینان فعلی عربستان و امارات هم به ترتیب این آمار برابر است با 2.1 و 2.3 گل در هر بازی. این در حالی است که استقلال با 26 گل (3 گل با حکم انضباطی به آمار گل زده این تیم اضافه شده است) صدرنشین لیگ ایران است؛ با آمار تنها 1.36 گل در هر مسابقه.

1694840

* در لیگ برتر انگلستان متوسط گل به ثمر رسیده در هر بازی 2.8 است.
آمار نشان می‌دهد رقبای قاره‌ای ایران در مسیر بازی‌هایی پرگل و مهیج به مانند استاندارد جهانی قدم برمی‌دارند، در شرایطی که میانگین لیگ ما فوتبالی بر مبنای احتیاط، با تمرکز بر گل نخوردن را نمایش می‌دهد.



فوتبال ایران در جستجوی یک گلزن
در مقایسه جدول آقای گل این لیگ‌ها به گواه دیگری برای این ادعا می‌رسیم:
در فصل 2021 جی لیگ در پایان 38 هفته لئوناردو دامیائوی برزیلی و دایزن مادای ژاپنی بیشترین گل را به ثمر رساندند؛ هر دو با 23 گل که تنها یک پنالتی میان آن‌ها بوده است.
در فصل جاری لیگ امارات تا بدین جا کوجو لابای توگویی از تیم العین آقای گل است. او تا پایان هفته شانزدهم 16 گل زده که 4 تای آن‌ها پنالتی بوده است.
در لیگ عربستان نیز تا کنون ایگالو از تیم الهلال و تالیسکا از النصر تا انتهای هفته بیست و یکم 14 بار و بدون حتی یک پنالتی دروازه رقبایشان را باز کرده‌اند.
اما در لیگ برتر ایران اوضاع به‌طور کلی متفاوت است:
آقای گل فعلی گادوین منشاست که تا پایان هفته نوزدهم از 11 گلش 7 گل از روی نقطه پنالتی به ثبت رسیده است. این‌گونه به نظر می‌رسد که در لیگ ایران حتی مدافعین هم اگر پنالتی‌زن‌های ماهری باشند شانس آقای گلی خواهند داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار