به گزارش ورزش سه، یکی از خریدهای تابستانی استقلال، ابوالفضل جلالی بازیکن جوان سایپا بود. او که در زمان حضور در جمع خودروسازان عملکرد خوبی را از خود ارائه کرد و حتی به اردوی تیم ملی نیز دعوت شده بود، در همان بدو ورود به استقلال دچار مصدومیت شد و تقریبا می توان گفت 90 درصد از نیم فصل نخست را از دست داد.
با این وجود، او در دیدار برابر مس رفسنجان نخستین بازی خود با پیراهن استقلال را انجام داد و حتی در بازی مقابل پیکان در جام حذفی نیز در ترکیب اصلی حضور داشت اما این بازیکن پس از دیدار برابر تراکتور دچار مصدومیت دیگری شد و ابتلای او به سرماخوردگی نیز مزید بر علت شد تا از تمرینات تیم به دور باشد.
جلالی به دلیل مصدومیت نتوانست در دو دیدار برابر فجرسپاسی و نساجی تیمش را همراهی کند و این مسئله باعث بروز شایعاتی درخصوص سربازی این بازیکن شد اما پس از صحبت های معاون اجتماعی سازمان نظام وظیفه مشخص شد که جلالی تا شهریور 1401 مشکلی بابت اعزام به سربازی ندارد.
به هر شکل این بازیکن با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، می تواند از فردا در تمرینات تیمش حضور پیدا کند. در روزهایی که جدایی مرادمند و یزدانی از استقلال قطعی شده، کادرفنی آبی پوشان می تواند روی توانایی های این بازیکن حساب باز کند.