کد: 217719603 آذر 1404 ساعت 21:5611K بازدید

الاتحاد با چهار گل در قطر به زانو درآمد

تحقیر قهرمان عربستان در شب باشکوه بولبینا

تیم فوتبال الدحیل موفق شد با عملکردی دیدنی و تماشایی، چهار بر دو از سد الاتحاد عبور کند.
تحقیر قهرمان عربستان در شب باشکوه بولبینا

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از جذاب‌ترین بازی‌های مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا (نخبگان)، تیم الدحیل قطر موفق شد با نتیجه ۴ بر ۲ میهمانش الاتحاد عربستان را شکست دهد؛ دیداری که دوشنبه شب در ورزشگاه خانگی الدحیل برگزار شد و در همان دقایق ابتدایی چهره‌ای تهاجمی از میزبان دیده شد.

تنها پنج دقیقه از بازی گذشته بود که عادل بولبینه، ستاره الجزایری الدحیل، با شوتی ناگهانی و پرقدرت دروازه رایکویچ را باز کرد و آغاز یک شب تاریخی را رقم زد. پس از این گل، الاتحاد تلاش کرد با اتکا به مالکیت توپ و حرکات کریم بنزما، بازی را به تعادل برساند، اما موقعیت دقیقه ۱۹ این تیم نیز با ضربه سر بنزما از کنار دروازه گذشت و تلاش‌ها نتیجه‌ای نداشت.

الدحیل در ادامه نیمه اول با تکیه بر ضدحملات سریع و هوشمندانه کاملاً بر جریان مسابقه مسلط شد. در دقیقه ۳۳ دوباره بولبینه با فرار پشت مدافعان و ضربه‌ای دقیق، گل دوم را هم ثبت کرد تا الاتحاد تحت فشار بیشتری قرار بگیرد. بایتک نیز چند بار تا آستانه گلزنی پیش رفت و بوریجو از پشت محوطه شانسش را امتحان کرد، اما رایکویچ با چند واکنش خوب تیمش را در بازی نگه داشت. با این حال، الدحیل باز هم فرصت داشت نیمه را با اختلافی بیشتر به پایان برساند، اما ضربه بولبینه در وقت اضافه نیمه اول این بار از بالای دروازه گذشت. نیمه اول با برتری ۲–۰ الدحیل تمام شد؛ برتری‌ای که می‌توانست پرگل‌تر هم باشد.

با شروع نیمه دوم، طوفان سرخ ادامه یافت. تنها هشت دقیقه پس از سوت آغاز، بولبینه با عبور از مدافعان سنگین‌حرکت الاتحاد، سومین گل خود و تیمش را زد و هت‌تریکش را کامل کرد. در دقایق ۴۷ و ۵۳، رایکویچ چند موقعیت مسلم را مهار کرد تا از فروپاشی کامل تیمش جلوگیری کند، اما فشار الدحیل ادامه داشت. در دقیقه ۷۳ این بار نوبت کریشتوف پیانتک بود که با شوتی تماشایی توپ را به سقف دروازه کوبید و نتیجه را ۴–۰ کرد؛ ضربه‌ای که باعث شد الاتحاد کاملاً شوکه شود و بازیکنان این تیم انگیزه‌ای برای بازگشت نداشته باشند.

2262987

پس از این گل، الاتحاد تلاش کرد با ورودهای دیابی و تحرک بیشتر، اختلاف را کاهش دهد. دقیقه ۷۵ نخستین جرقه امید برای این تیم زده شد؛ جایی که دیابی با پاس دقیق بنزما را در موقعیت گل قرار داد و مهاجم فرانسوی با ضربه‌ای مطمئن توپ را وارد دروازه کرد. ده دقیقه بعد، بنزما با تجربه بالای خود مدافع الدحیل را جا گذاشت و با ضربه‌ای فنی توپ را به گوشه دروازه فرستاد تا نتیجه ۴–۲ شود و تیمش اندکی به بازی برگردد. با وجود این، الدحیل همچنان خطرناک بود و در دقیقه ۹۰+۴ رایکویچ با واکنشی عالی مانع از پنجمین گل میزبان روی شوت بورخا شد.

در نهایت، بازی با پیروزی ۴–۲ الدحیل به پایان رسید؛ نتیجه‌ای کاملاً منطقی با توجه به برتری فنی و هجومی میزبان. بولبینه با ثبت هت‌تریک بهترین بازیکن زمین شد و تیمش را به امتیاز ۷ رساند تا الدحیل در رده ششم گروه غرب قرار بگیرد. الاتحاد نیز پس از این شکست همان ۶ امتیازی باقی ماند و به رده هفتم سقوط کرد. این مسابقه بار دیگر نشان داد که الاتحاد همچنان در فاز دفاعی مشکلات جدی دارد، در حالی که الدحیل با ضدحملات سریع و اجرای بی‌نقص برنامه‌های فنی، موفق شد یکی از بهترین بازی‌های خود در این فصل لیگ قهرمانان آسیا را ثبت کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار