کد: 217719503 آذر 1404 ساعت 21:5116.7K بازدید

خرید یک باشگاه تابع

تصمیم بزرگ پاری‌سن‌‌ژرمن تأیید شد

لوئیس کامپوس، مدیر ورزشی پاری‌سن‌ژرمن، تأیید کرده است که باشگاه در حال بررسی خرید یک باشگاه زیرمجموعه است تا به توسعهٔ بازیکنان جوان خود کمک کند.
تصمیم بزرگ پاری‌سن‌‌ژرمن تأیید شد

به گزارش "ورزش سه"، کامپوس در یک میزگرد که به مناسبت پنجاهمین سالگرد آکادمی باشگاه برگزار شد، صحبت می‌کرد. به گفتهٔ کامپوس، پاری‌سن‌ژرمن به دنبال گسترش هرچه بیشتر روند پرورش استعدادهای جوان و کاهش هزینه برای خرید بازیکنان است.

بازیکنانی مانند وارن زئیر امری، سنی مایولو و اخیراً ابراهیم امبایه از آکادمی پی‌اس‌جی بیرون آمده‌اند. این روندی است که کامپوس مصرّ به ادامهٔ آن است و این مدیر پرتغالی به استراتژی جهانی باشگاه نگاه می‌کند؛ بخشی از این استراتژی می‌تواند شامل خرید یک باشگاه تابع باشد.

کامپوس گفت:«ما در حال بررسی راه‌حل‌ها هستیم. این کار آسان نیست، بنابراین نمی‌توانیم عجله کنیم.»

او ایدهٔ احیای تیم ذخیرهٔ باشگاه را رد کرد، حداقل در شرایط فعلی. به دلیل نبود رقابت کافی، تیم ذخیرهٔ پی‌اس‌جی در سال ۲۰۱۹ منحل شد.

2262981

مدیر ورزشی پی‌اس‌جی افزود:«ما باید یک محیط رقابتی‌تر ایجاد کنیم. اگر باشگاه‌های فرانسوی لیگ زیر ۲۳ سال را جدی بگیرند، این به ما کمک می‌کند پیش برویم.»

با این حال، گزینهٔ مطلوب‌تر به نظر می‌رسد پیدا کردن یک باشگاه تابع است؛ جایی که بازیکنان جوان پی‌اس‌جی بتوانند برای رشد و کسب تجربه به صورت قرضی به آنجا بروند، دقیقاً مشابه مدلی که گروه مالکان چلسی در استفاده از باشگاه استراسبورگ به کار گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار