به گزارش "ورزش سه"، بعد از کنار رفتن باتجربه های تیم ملی کشتی فرنگی در سال های اخیر و در نهایت جدا شدن سعید عبدولی به عنوان آخرین بازمانده از آن نسل، محمد بنا چندی قبل محمدعلی گرایی را به عنوان کاپیتان تیم خود معرفی کرد.
با اینکه گرایی نتوانست به مدال المپیک برسد و در یک قدمی کسب مدال متوقف شد، اما همچنان جزو چهره های برتر کشتی فرنگی ایران به حساب می آید و حسابی مورد اعتماد محمد بنا است.
از سوی دیگر محمدرضا گرایی که یک سال فوق العاده را سپری کرد و علاوه بر طلای المپیک، طلای مسابقات جهانی را هم کسب کرد، حالا شاید بیش از برادرش هم در کانون توجه قرار دارد.
بدون شک محمدعلی و محمدرضا، برادران شیرازی تیم ملی کشتی فرنگی در رویدادهای مهم سال 1401 یعنی بازی های آسیایی و مسابقات جهانی بازهم جزو شانس های اصلی کسب مدال برای ایران خواهند بود.
عکس ها: امیرحسین خیرخواه