
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که بهروز عطایی سعی کرده تیم ملی والیبال را در سال جدید دچار یک پوست اندازی جدی کند، برخی از نفرات نسبتا جوان اما باتجربه تیمش هم دچار مصدومیت شده اند تا تیمی که فعلا آماده مسابقه است، میانگین سنی و تجربی پایینتری هم داشته باشد.
جواد کریمی که می توانست در غیاب معروف پاسور اصلی تیم ملی باشد، به دلیل عمل جراحی روی پای خود فعلا مشغول درمان است و حتی در تمرینات تیم ملی هم حضور ندارد. از سوی دیگر علی اصغر مجرد و میثم صالحی به دلیل مصدومیت شدیدی که سپری کردند، دوران نقاهت را پشت سر می گذارند و اجازه تمرین توپی ندارند. آن ها در کنار سایر ملی پوشان حضور دارند، اما تمرینات خود را به صورت اختصاصی سپری می کنند.
اما در تمرین اخیر تیم ملی با حضور رسانه ها، مشخص شد که پوریا یلی و مجتبی میرزاجانپور که هم در سال های اخیر سابقه بازی در بازی های بزرگ را داشته اند، دچار مصدومیت در تمرینات شده و فعلا اختصاصی تمرین می کنند. البته که این دو بازیکن می توانند در روزهای آینده به تمرینات توپی اضافه شوند.
غیبت این ستاره ها در تمرین توپی و حضور بازیکنان جوان و کمتر شناخته شده در زمین، باعث شده تا عطایی حساسیت بیشتری را روی جزیی ترین نکات داشته باشد و دائما به بازیکنان در طول تمرین تذکر بدهد.





عکس ها: امیرحسین خیرخواه