کد: 182144206 اردیبهشت 1401 ساعت 09:337.9K بازدید

رضازاده:رمز موفقیت تالاخادزه دوری از هیاهوست

پیشکسوت وزنه‌برداری ایران گفت: فدراسیون برای استعدادیابی از بیت‌المال استفاده می‌کند و برنامه‌ای برای پیشبرد اهداف رده سنی پایه‌ای ندارند.
رضازاده:رمز موفقیت تالاخادزه دوری از هیاهوست

به گزارش "ورزش سه" حسین رضازاده در گفت‌وگو با میزان، در پاسخ به این سوال که شرایط تیم ملی را برای بازی‌های آسیایی چطور ارزیابی می‌کند، اظهار داشت: همواره از بچه‌های وزنه‌برداری توقع بهترین مدال می‌رود ان‌شاءالله بتوانند در هانگژو بهترین عملکرد را داشته باشند. از دیرباز وزنه‌برداری در بازی‌های آسیایی چندین مدال کسب می‌کرد. این بار هم هر چه نشان طلا بیشتر باشد برای فدراسیون وزنه‌برداری و جایگاه کاروان ایران در رده‌بندی مدالی بازی‌ها بهتر خواهد بود.

وی درباره عدم اعزام تیم جوانان به مسابقات جهانی عنوان کرد: من زیاد در خصوص وضعیت رده‌های پایه خبر ندارم، اما بهتر است مسئولان فدراسیون وزنه‌برداری پاسخگو باشند. وقتی شعار می‌دهیم که اولویت اصلی ما توجه به رده سنی نوجوانان و جوانان است. چرا هنگامی که از پول بیت‌المال استفاده می‌کنند برنامه‌ای برای پیشبرد اهداف ندارند؟ واقعاً توجه به رده‌های سنی پایه است که باعث تزریق نسل توانمند به بزرگسالان می‌شود، اما گویا مسئولان به این رده‌ها بی توجه هستند.

رییس اسبق فدراسیون وزنه‌برداری در مورد اینکه پشتوانه‌سازی لازمه ورزش حرفه‌ای است، تاکید کرد: من به عنوان یک کارشناس یک درصد هم قبول ندارم که اعزام رده‌های پایه در سطح تیم ملی به مسابقات بین‌المللی به طور ناقص انجام شود. چون رده‌های پایه‌، پشتوانه و نسل‌سازی ما برای آینده است. یکی از رسالت و اهداف ورزش ما نیز ساختن پشتوانه‌ها برای ورزش حرفه‌ای است. اینکه تیم ملی وزنه‌برداری در قرن ۲۱ با وجود افتخار آفرینی زیاد در عرصه بین‌المللی در اعزام تیم کامل خود به قهرمانی جوانان جهان ناتوان باشد، مشکل بزرگی است و نباید ساده از آن گذشت.

رضازاده با اشاره به توانمندی بالای تالاخازه خاطرنشان کرد: ثبت رکوردهای یکضرب و دوضرب تالاخادزه در بازی‌های المپیک توکیو بسیار عالی بود. مطمئنم هستم او خیلی زحمت می‌کشد و بی‌جهت به این رکورد‌ها دست نیافته است. مهار وزنه ۲۲۵ کیلوگرمی در حرکت یکضرب اصلاً وزنه کمی نیست و او حتی قادر است به مجموع ۵۰۰ کیلوگرم هم برسد. ثبت این رکوردها نشان می‌دهد او هم خوب تمرین می‌کند و هم از تمام هیاهو‌ها دور است که توانسته این قدر موفقیت‌آمیز عمل کند. به نظرم خودش هم روزی که جوان بود فکر نمی‌کرد به این وزنه‌ها برسد. وزنه‌برداران ایرانی هم ما باید زحمت بکشند تا بتوانند به رکورد‌های فعلی لاشا تالاخادزه دست پیدا کنند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار