به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی آلمان که در اولین مسابقه خود در لیگ ملت های اروپا برابر ایتالیا به تساوی 1-1 رضایت داده بود، دیشب نیز در خانه خود مقابل انگلیس دوباره به همین نتیجه دست یافت. دروازه ژرمن ها در دقایق پایانی باز شد و ایلکای گوندوگان ضمن تمجید از سبک بازی تیم ملی آلمان برابر انگلیس، رخ دادن این اتفاق را ناامیدکننده توصیف کرده است.
ایلکای گوندوگان گفت: "ما در دیدار مقابل انگلیس تحرک خوبی در میدان داشتیم، فعال بودیم، نمایشی تهاجمی از خود ارائه داده و موقعیتهای زیادی برای گلزنی روی دروازه حریف خلق کردیم. غیرممکن است که بتوانیم بازیکنان تیم ملی انگلیس را در کل جریان مسابقه و در طول 90 دقیقه از بازی خارج کنیم، اما فکر می کنم ما بر حریف خود مسلط بودیم. بنابراین تساوی دیرهنگام و دریافت گل در دقایق پایانی از انگلیس برای ما ناامید کننده بود.
عملکرد جمال موسیالا در ترکیب مانشافت؟ او آینده فوتبال آلمان است. موسیالا فوق العاده با استعداد بوده و با توجه به سن و سال کم، تا اینجا نیز پیشرفت بسیار زیادی داشته است. وقتی جمال موسیالا توپ را در اختیار دارد، هیچکس به کیفیت او شک نمی کند. حرکات او فوق العاده است و اگرچه موسیالا بازیکنی ریزنقش، اما تکل های بسیار خوبی می زند. موسیالا از بدن خود بسیار هوشمندانه استفاده می کند و با کمک بازیکنان آلمان به کار خود ادامه خواهد داد."