کد خبر : 1834371 | 29 تیر 1401 ساعت 10:40 | 8.1K بازدید | 3 دیدگاه

اولین تمرین پورقاز با پیراهن هوادار (عکس)

عزت الله پورقاز، مدافع باتجربه و جدید هوادار، کار خود را زیر نظر ساکت الهامی آغاز کرد.

اولین تمرین پورقاز با پیراهن هوادار (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، این مدافع پس از پنج فصل حضور در سپاهان و انجام بازی‌های متعدد برای طلایی پوشان تصمیم گرفت در تیم دیگری فوتبال خود را ادامه دهد و به این منظور راهی هوادار تهران شد.

هوادار، در فصل نقل و انتقالات، توجه ویژه‌ای به جذب بازیکنان جوان داشته ولی با خرید عزت‌الله پورقاز نشان داد کنار جوان‌ها از بازیکنان باتجربه نیز استفاده خواهد کرد.

باید دید این مدافع باتجربه زیر نظر ساکت الهامی چه عملکردی خواهد داشت. او که دیروز رسما قراردادش را با این باشگاه امضا کرد، در مجموعه خیریه عمل حاضر شد تا با پیراهن هوادار تمرین کند.

روز گذشته، هوادار روز شلوغی داشت. آنها سه بازیکن جوان به نام‌های علیرضا خدابخشی، علی پور اسماعیل و محمد حسینی را به خدمت گرفتند؛ قرارداد محمد میری و صائب محبی تمدید شد و همچنین عزت الله پورقاز به طور رسمی پیراهن هوادار را پوشید‌. این بازیکنان در تمرین عصر دیروز در یک قاب مشترک قرار گرفتند.

1728611

دیدگاه‌ها