کد: 183714616 مرداد 1401 ساعت 13:19

خريد ١٢٠ پنكه براى نجات كاروان ايران از گرماى قونيه!

گرماى هواى قونيه و نبود تهويه مناسب، مسوولان كاروان ايران را مجبور به خريد ١٢٠ پنكه كرد!
خريد ١٢٠ پنكه براى نجات كاروان ايران از گرماى قونيه!

به گزارش "ورزش سه"، در آستانه شروع رسمى بازى هاى كشورهاى اسلامى در قونيه، كمبودهاى موجود در دهكده بازى ها صداى اعتراض ورزشكاران و كشورهاى مختلف را بلند كرده است. 
اصغر رحیمی سرپرست کاروان اعزامی کشورمان به پنجمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی ضمن بیان این مطلب ابراز داشت:ما از ماه‌ها قبل پس از جلساتی که با کمیته برگزاری بازی‌ها داشتیم پیش بینی می کردیم با توجه به کم تجربگی که در بین آنها وجود دارد ممکن است به‌هنگام اجرا ضعف ها و مشکلاتی دیده شود.
‎وی در ادامه گفت: در واقع اگر چه صبح و عصر هوا کمی خنک و شرایط غذایی میزبان هم خوب است ونهایت تلاش خود را برای میزبانی مطلوب انجام می دهند اما در ایام ظهر هوا به‌شدت گرم می شود که متاسفانه تمهیداتی از سوی میزبان در این خصوص صورت نگرفته لذا به رغم قوانین و سخت گیری های خاص مربوط به دهکده ورزشکاران پس از هماهنگی با کمیته برگزاری، خیلی سریع اقدام به خرید پنکه های نو کرده و با هماهنگی سرپرستان تیمها جهت رفاه این عزیزان در اتاقها قرار دادیم.
‎سرپرست کاروان ورزشی کشورمان تصریح کرد:متاسفانه جدای از کم تجربگی میزبان، کم تجربگی سرپرستان برخی تیمها هم مزید بر علت شده، اگر چه سرپرستان تیمهای پارا بسیار منضبط و هماهنگ هستند و از تجربه لازم در اداره تیمشان برخوردارند که جای تشکر دارد ولی سرپرستان برخی تیمها از تجربه کافی برای انجام شرح وظایفشان برخوردار نیستند که همین موضوع دغدغه های ما را بیشتر می کند که در فرصت مناسب به آن خواهم پرداخت. امیدواریم سرپرستان برخی تیمها با سرعت،جدیت و حساسیت بالاتری به امور مربوط به تیم‌خود بپردازند تا حداقل از جانب سرپرستان تیم های خودمان خیالمان راحت شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

خريد ١٢٠ پنكه براى نجات كاروان ايران از گرماى قونيه! | ورزش سه