به گزارش "ورزش سه"، ابتلای مانوئل نویر به کرونا باعث شد تا فرصت خوبی نصیب مارک آندره تراشتگن شود و او در هر دو بازی اخیر آلمان در لیگ ملت های اروپا برابر مجارستان و انگلیس، در درون دروازه مانشافت قرار گرفت. تراشتگن در بازی برابر مجارستان یک گل دریافت کرد و شب گذشته در ومبلی نیز سه بار دروازه اش باز شد.
او در مصاحبه با کادنا سر و در مورد تساوی 3-3 برابر انگلیس گفت:« شاید بازی تشریفاتی بود و هیچکدام شانس صعود نداشتیم ولی بازی آلمان و انگلیس همیشه حساس و جذاب است. هر دو تیم تا ثانیه پایانی شانس پیروزی داشتند. ما از نقاط ضعف انگلیس به خوبی استفاده کردیم و سه گل زدیم. می توانستیم گل های دیگری هم بزنیم و برنده شویم، ضمن اینکه انگلیس هم شانس های خوبی برای گلزنی در دقایق پایانی داشت. دو مهار خوب داشتم و تساوی در ومبلی نتیجه بدی نیست.»
تراشتگن در مورد شروع خوبش در فصل جاری و دریافت فقط یک گل با پیراهن بارسا در 6 بازی لالیگا گفت:« پیش فصل بسیار خوبی داشتم و پس از تعطیلات تابستانی، تمرینات سختی را پشت سر گذاشتم. توانستم اتفاقات فصل گذشته را نیز فراموش کنم و با ذهنیتی بهتر فصل را شروع کنم. شرایط خوبی دارم و این مشخص است.»
تراشتگن در مورد مصدومیت رونالد آرائوخو و جراحی او گفت:« با او حرف زدم و برایش متاسفم. برای دیگر مصدومان تیم هم ناراحتم. امیدوارم آرائوخو پس از جراحی بتواند سریعتر به میادین برگردد.»
درخشش روبرت لواندوفسکی در بارسا (یازده گل در هشت بازی):« وقتی مهاجمی مثل او در اختیار دارید، همه چیز به سودتان می شود. روبرت عالی کار کرده و این بهترین شروع ممکن برای او بود.»
درخواست باشگاه برای کاهش دستمزد:« الان وقت صحبت کردن در این مورد نیست. تمرکز من فقط روی بازی های بارسا و سپس جام جهانی است. همین.»