کد: 186387320 دی 1401 ساعت 08:20

تعیین تکلیف ریاست ۱۰ فدراسیون تا پایان سال

مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی از برگزاری مجمع انتخابات ۱۰ فدراسیون ورزشی تا پایان سال خبر داد و گفت: تلاش بر این است که تکلیف ریاست ۱۰ فدراسیون را تا پایان سال مشخص کنیم.
تعیین تکلیف ریاست ۱۰ فدراسیون تا پایان سال

به گزارش "ورزش سه" آرش فرهادیان در گفت وگو با ایسنا، درباره زمان برگزاری انتخابات فدراسیون بدمینتون اظهار کرد: برای برگزاری مجمع انتخابات هر فدراسیونی که با سرپرست اداره می‌شود، مطابق اساسنامه باید براساس مقررات اقدام کنند، منتظر هستیم در مورد بدمینتون شرایط لازم را از نظر قانونی لحاظ کنند تا آنها را در پروسه انتخابات قرار دهیم، هیچ گونه کم کاری متوجه وزارت ورزش و جوانان نیست.

وی گفت: به تمام فدراسیونها ۱۲۰ روز قبل اعلام می‌کنیم که مجامع خود را مدیریت و در فرایند انتخابات قرار بگیرند، البته در برخی از فدراسیونها این فرایند آغاز شده و مشکلی وجود ندارد، تلاش ما در وزارت ورزش و جوانان این است تا پایان سال مجمع انتخابات ۱۰ فدراسیون ورزشی را برگزار کنیم تا تکلیف ریاست بسیاری از فدراسیونها مشخص شود.

مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونها در پایان همچنین در خصوص زمان برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون ورزش کارگری اظهار کرد: در مورد فدراسیونهای ورزش کارگری همانند دانش آموزی و دانشگاهی چون ریاست مجمع به عهده‌ی وزارت مربوطه است، بخشی از هماهنگی‌ها و پیگیریها توسط خود وزارتخانه مطبوع انجام می‌شود و تنها برگزاری کمیسیون تطبیق و تجدیدنظر در خصوص کاندیداها بر عهده‌ی وزارت ورزش و جوانان است، بنابراین با هماهنگی خود وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی انتخابات را برگزار می‌کنیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

تعیین تکلیف ریاست ۱۰ فدراسیون تا پایان سال | ورزش سه