کد: 242344831 مرداد 1405 ساعت 18:402K بازدید

اوسین بولت به تیم شهر منچستر پیوست

دونده سابق جامائیکایی که به‌تازگی ۴۰ ساله شده است، نامش در فهرست این تیم در کنار بازیکنانی مانند درینک‌واتر، لسکات و سسیه دیده می‌شود.
اوسین بولت به تیم شهر منچستر پیوست

به گزارش "ورزش سه"، اوسین بولت هرگز علاقه خود به فوتبال را در کنار سرعت پنهان نکرده است. رکورددار دو ۱۰۰ و ۲۰۰ متر جهان که در رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۱۷ از دوومیدانی خداحافظی کرد، بارها شانس خود را در فوتبال امتحان نمود و در تیم‌های مختلفی از جمله سنترال مارینرز در لیگ برتر استرالیا تست داد.

2167555

این ورزشکار جامائیکایی که از طرفداران سرسخت منچستریونایتد است و به تازگی ۴۰ سالگی خود را جشن گرفته، اکنون نامش در فهرست بازیکنان تیم پیشکسوتان وایتنشاو ثبت شده است. این تیم در «لیگ یکشنبه‌ها» رقابت می‌کند و بازیکنان سابق لیگ برتر انگلیس از جمله دنی درینک‌واتر، آنتونیو والنسیا، جولیان لسکات و پاپیس سسیه را در ترکیب دارد.

این تیم که در منطقه منچستر مستقر است، توسط استفن ایرلند، هافبک سابق منچسترسیتی و تیم ملی جمهوری ایرلند هدایت می‌شود. اگرچه باشگاه هنوز پیوستن بولت را به صورت رسمی اعلام نکرده، اما نام او در لیست بازیکنان حاضر برای فصل جدید ثبت شده است.

دونده برجسته جامائیکایی طی یک دهه گذشته حضور منظمی در مسابقات خیریه ساکر اید نیز داشته است. او درست در یکی از همین بازی‌ها دچار مصدومیت شدیدی شد و تاندون آشیلش آسیب دید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار