کد: 186965521 بهمن 1401 ساعت 18:18

سیاوش یزدانی از استقلال شکایت کرد

مدافع سابق استقلال از این باشگاه به کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال شکایت کرد.
سیاوش یزدانی از استقلال شکایت کرد

به گزارش "ورزش سه"، کنار گذاشته شدن سیاوش یزدانی از لیست استقلال در ساعات پایانی نقل و انتقالات زمستانی بسیار خبرساز شد و جنجال‌هایی را ایجاد کرد. در این شرایط مشخص بود که یزدانی برای دریافت مطالبات خود اقدام خواهد کرد و حالا او از استقلال شکایت کرده است.

یزدانی که بعد از جدایی از استقلال با سپاهان قرارداد همکاری امضا کرد، روز گذشته (پنجشنبه) با مراجعه به کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال از باشگاه آبی‌پوش پایتخت شکایت کرد.

یزدانی 1.5 سال دیگر با استقلال قرارداد داشت و با توجه به اقدام خودسرانه این باشگاه برای خروج نام او از لیست تیم و فسخ قرارداد، خواهان دریافت مطالبات خود شده است.

پرونده یزدانی و استقلال در کمیته تعیین وضعیت مفتوح شده و حالا باشگاه استقلال هم باید مستندات خود را در این خصوص ارائه کند و در نهایت حکم صادر شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

سیاوش یزدانی از استقلال شکایت کرد | ورزش سه