کد: 187063326 بهمن 1401 ساعت 20:0311.4K بازدید

لژیونرها؛

حال ناخوش صابر کاظمی و تیم قطری

العربی با صابر کاظمی یک شکست دیگر را در لیگ قطر تجربه کرد.
حال ناخوش صابر کاظمی و تیم قطری

به گزارش "ورزش سه"، صابر کاظمی در یک سال اخیر روزهای پر فراز و نشیبی را سپری کرد. او حتی با تیم ملی والیبال ایران به رقابت‌های المپیک توکیو هم رفت و بعد از آن ستاره بی‌چون و چرای تیم ملی ایران در قهرمانی آسیا بود. جایی که تیم بهروز عطایی با درخشش خیره‌ کننده صابر کاظمی مقام قهرمانی را از آن خود کرد.

با این حال، دو تورنمنت ملی بعدی برای صابر کاظمی اصلاً مطابق انتظار پیش نرفت. این بازیکن در لیگ ملت‌ها به طور کامل جای خود را به امین اسماعیل‌نژاد داد و در مسابقات قهرمانی جهان نیز تنها به عنوان یار نیمکت‌نشین تیم بهروز عطایی را همراهی کرد. در حقیقت در تورنمنت قهرمانی جهان نیز اسماعیل‌نژاد به او ترجیح داده شد.

بعد از پایان رقابت‌های قهرمانی جهان صابر کاظمی در یک تصمیم غیرمنتظره باشگاه العربی قطر را به عنوان تیم جدید خود انتخاب کرد. در واقع انتظار می‌رفت که این بازیکن در کشور یا باشگاه مطرحی به کار خود ادامه دهد، اما نهایتاً ترجیح داد که این فصل برای این تیم قطری به میدان برود.

در همین راستا العربی امروز در چارچوب هفته ششم رقابت‌های لیگ قطر مقابل الوکره قرار گرفت و در سه ست پیاپی از حریف خود شکست خورد تا به روند پر فراز و نشیب خود ادامه داده باشد. صابر کاظمی در این دیدار در ترکیب العربی نمایش خیلی خوبی نداشت و 10 امتیاز برای تیمش کسب کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار