کد: 189640227 اسفند 1401 ساعت 13:3124K بازدید

درخشش ادامه‌دار قایدی، بی توجه به لیست تیم ملی

مهدی قایدی در دیدار دوستانه برابر نساجی، خیلی زود توانست دروازه حریف را باز کند.
درخشش ادامه‌دار قایدی، بی توجه به لیست تیم ملی

به گزارش "ورزش سه"، استقلال در آخرین محک خود در سال 1401، طی یک دیدار دوستانه به مصاف نساجی رفته است. شاگردان ساپینتو که پس از پیروزی مهم برابر فولاد به دلیل تحریم تمرین 2 روز پیش حسابی خبرساز شده بودند، برای چهارمین بار در این سال به مصاف حریف قائمشهری خود رفتند. 

1833362

در همان دقایق ابتدایی این دیدار بود که وینگر بوشهری استقلال توانست دروازه حریف را باز کند. در حالی که کمتر از یک دقیقه از آغاز بازی گذشته بود، مهدی قایدی موفق شد گل اول را روی غفلت مدافعان نساجی به ثمر برساند. 

قایدی که به دلیل عدم دعوت به تیم ملی و حضور نداشتن در نخستین فهرست امیر قلعه نویی در کانون توجهات قرار گرفته، خیلی زود درخشش در لیگ را به بازی های دوستانه کشاند و با باز کردن دروازه نساجی، استقلال را پیش انداخت. 

1833363

مهدی قایدی در این فصل توانسته است 6 گل به ثمر برساند و ضمن ثبت یک پاس گل، 2 بار برای استقلال خطای پنالتی بگیرد. او در لیگ برتر، به طور کلی 23 پاس کلیدی به هم تیمی هایش داده و با وجود آمار خوبی که از خود به جای گذاشته، جایی در فهرست تیم ملی نداشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

درخشش ادامه‌دار قایدی، بی توجه به لیست تیم ملی | ورزش سه