کد: 215264229 شهریور 1404 ساعت 14:055.8K بازدید

قهرمان جام جهانی ستاره اتومبیل‌رانی شد!

فابین بارتز تصمیم گرفت رشته جدیدی را امتحان کند و حالا مشغول رقابت در اتومبیل‌رانی است.
قهرمان جام جهانی ستاره اتومبیل‌رانی شد!

به گزارش "ورزش سه"، برای بسیاری از فوتبالیست‌های سابق در بالاترین سطح، دوران پس از پایان بازی معمولاً شامل چند مسیر مشخص می‌شود: کارشناس تلویزیونی شدن یا ورود به مربیگری. برخی به‌ طور کامل به فوتبال پشت می‌کنند و باقی عمرشان را در آرامش می‌گذرانند. بعضی دیگر تغییر مسیر شغلی می‌دهند تا ذهن‌شان را تازه نگه دارند.

اما گاهی مسیرهایی پیش می‌آید که کمتر کسی انتظارش را دارد. پایان فوتبال و قهرمان شدن در ورزشی دیگر؟ یا امتحان‌کردن ورزش سومی در ۵۴ سالگی؟ اگر به‌ عنوان یکی از عجیب‌ترین دروازه‌بان‌های تاریخ لیگ برتر شناخته شده باشید، این انتخاب‌ها چندان هم غیرعادی به نظر نمی‌رسند.

بنابراین وقتی بارتز که چهار سال در منچستریونایتد بازی کرد از فوتبال خداحافظی کرد، چرخش بزرگ او به دنیای موتوراسپرت تعجب زیادی را به دنبال نداشت. او همیشه ریسک‌پذیر بود، چه درون دروازه و چه حالا پشت فرمان.

بارتز زمانی گفته بود: «من همیشه شیفته موتوراسپرت بودم، حتی وقتی فوتبال بازی می‌کردم. همیشه برایم جذابیت داشت. می‌خواستم درک کنم حس بودن درون یک ماشین مسابقه چیست. مجبور شدم تا پایان دوران حرفه‌ای صبر کنم تا امتحانش کنم. با این حال، این مثل فوتبال نیست: شما حتی در ۳۵ سالگی هم می‌توانید خوب باشید، همان سنی که من بازی را کنار گذاشتم.»

2228399

با وجود همه جذابیت‌ها و رفتارهای عجیبش، بارتز فردی به‌ شدت محافظه‌کار بود و زندگی شخصی‌اش را کاملاً شخصی نگه می‌داشت. تا سال ۲۰۱۸ و حضورش در یک مستند فرانسوی به نام Brothers of Sport که هواداران او تازه با علاقه عمیقش به موتوراسپرت آشنا شدند. در آن مستند، این قهرمان سابق لیگ برتر جزئیات گفتگویی با اولیویه پانیس، راننده سابق فرمول یک فرانسه، را بازگو کرد.

آن مکالمه به تابستان ۱۹۹۸ برمی‌گشت که بارتز و تیم ملی فرانسه قهرمان جام جهانی شدند و او در اوج دوران فوتبالش بود. بارتز در این فیلم گفت: «تابستان با اولیویه صحبت کردم. از او پرسیدم آیا من فوتبالیست قهرمان جام جهانی هستم؟ همه‌ چیز خیلی سریع اتفاق افتاد. ما حتی وقت نداشتیم واقعاً در لحظه زندگی کنیم. مدام از خودم می‌پرسیدم، چه اتفاقی افتاد؟

من از نسلی هستم که به ما می‌گفتند باید از دوران حرفه‌ای‌ فوتبال‌مان بهره ببریم چون خیلی سریع تمام می‌شود. وقتی تمام شود، دیگر تمام شده است. پیام من به جوان‌ها همین است: بهره ببرید، چون خیلی زود می‌گذرد.»

2228402

و بنابراین در ۳۶ سالگی، وقتی دستکش‌ها و کفش‌هایش را کنار گذاشت، بارتز به یاد مکالمه‌اش با پانیس افتاد و تصمیمش را عملی کرد: ورود به موتوراسپرت. فوتبال دستاوردهای بزرگی برای او داشت: دو قهرمانی لیگ برتر با منچستریونایتد در سال‌های ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳، قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا با مارسی در ۱۹۹۳، دو قهرمانی لیگ یک فرانسه با موناکو در ۱۹۹۷ و ۲۰۰۰، قهرمانی جام جهانی ۱۹۹۸ و قهرمانی یورو ۲۰۰۰.

اما در ۳۶ سالگی، او دوباره از صفر شروع کرد تا به یک راننده حرفه‌ای مسابقات اتومبیل‌رانی تبدیل شود. افتخارات جام جهانی و یورو دیگر در دوردست بودند، وقتی بارتز در مسابقات پورشه کاررا کاپ اولین قدم‌هایش در موتوراسپرت را برداشت. او در اولین رقابت با پورشه ۹۹۷ GT3 Cup خود بدون کسب امتیاز و بدون رتبه‌بندی کار را به پایان رساند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار