کد: 192040922 فروردين 1402 ساعت 13:1222.4K بازدید

مصدومیت بد موقع: فصل برای مدافع PSG تمام شد

نوردی موکیلیه، مدافع پاری سن ژرمن، به دلیل مصدومیت قادر به همراهی تیمش تا پایان فصل نیست.
مصدومیت بد موقع: فصل برای مدافع PSG تمام شد

به گزارش "ورزش سه"، موکیلیه تابستان گذشته و پس از نمایش درخشانی که در لایپزیش داشت به پاری سن ژرمن پیوست اما شانس در این تیم با او یار نبود. 

این بازیکن 25 ساله این فصل در 19 بازی برای پی اس جی به میدان رفت که در این بین در 12 دیدار در ترکیب اصلی تیمش قرار داشت اما حالا باید به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ زیر تیغ جراحی برود. 

او حالا به فهرست بلند بالای مصدومانی اضافه شده که کریستوف گالتیه در این فصل با آنها روبرو بوده و نیمار و پرسنل کیمپمبه هم در آن حضور دارند، بازیکنانی که آنها هم تا پایان فصل جاری قادر به همراهی تیم‌شان نخواهند بود. 

1851087

این مصدومیت در حالی گریبان مدافع پاری سن ژرمن را گرفته که پیش از این هم اعلام شده بود که رناتو سانچز تا یک ماه دیگر قادر به همراهی این تیم نیست و در بهترین حالت در اوایل ماه می به ترکیب این تیم اضافه خواهد شد. 

پی اس جی که در چند هفته اخیر با انتقادهای بسیار شدیدی به دلیل عملکرد بازیکنانش روبرو بوده، با پیروزی برابر نیس توانست صدرنشینی‌اش را در لیگ فرانسه تثبیت کند و کمی از زیر فشار خارج شود. 

این تیم هفته آینده باید برابر لانس قرار بگیرد که در حال حاضر در جایگاه دوم جدول رده‌بندی قرار گرفته است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

مصدومیت بد موقع: فصل برای مدافع PSG تمام شد | ورزش سه