
به گزارش "ورزش سه"، پس از منتفی شدن حضور خواکین خیل در استقلال، مدیران این باشگاه مذاکرات خود را با ماریو توکیچ آغاز کردند و حالا توافق با این مربی کروات به مراحل پایانی رسیده است.
علی تاجرنیا درباره آخرین وضعیت مذاکرات گفت: «کارهای آقای توکیچ تقریباً تمام شده است. طبیعتاً هنگام عقد قرارداد ممکن است دیدگاههای متفاوتی وجود داشته باشد اما هماهنگیهای لازم انجام شده و فکر میکنم ایشان هرچه زودتر به ایران بیایند.»
بر اساس صحبتهای رئیس هیئتمدیره استقلال، اختلافات موجود در جریان مذاکرات برطرف شده و در صورت نهایی شدن جزئیات قرارداد، توکیچ بهزودی راهی تهران خواهد شد تا به کادر فنی سهراب بختیاریزاده اضافه شود.
این مربی ۵۱ ساله سابقه همکاری با برانکو ایوانکوویچ در تیم عمان را دارد و پیشتر در کادر فنی تیم آذربایجان نیز فعالیت کرده است. او در دوران بازی خود مدافع میانی بود و ۲۸ بار پیراهن تیم کرواسی را پوشید.