
به گزارش "ورزش سه"، استقلال از هفتهها پیش برای پرداخت بدهی استراماچونی روی کمکهای مالی همراه اول حساب زیادی باز کرد و به تازگی حجت کریمی، سرپرست باشگاه استقلال مدعی شد این شرکت نزدیک به 200 میلیارد تومان به باشگاه بدهکار است، اما هیچ پرداختی از سوی این شرکت به باشگاه استقلال صورت نگرفت. به طوریکه آبیها نتوانستند در موعد مقرر بدهی استراماچونی را پرداخت کنند و همین موضوع ممکن است، موجب حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شود. در ادامه باشگاه استقلال با وامی که از بانک شهر گرفت، بدهیهای داخلی و خارجی را پرداخت کرد و اکنون امیدوار است بار دیگر به جدول بازیهای آسیایی باز گردد.
عدم پرداخت پول از شرکت همراه اول به باشگاه استقلال در حالی که فروردین ماه جلساتی میان علی فتح الله زاده و اعضای هیات مدیره شرکت همراه اول برگزار شد، انتقادات تماشاگران استقلال از این اپراتور را به همراه داشت. با این حال برخی میگویند؛ هیچ قرارداد تنظیم شده ای میان باشگاه استقلال و این شرکت وجود دارد و همراه اول پیش تر به استقلال پولهایی داده بود و تبلیغ نام این شرکت روی پیراهن از سوی باشگاه استقلال یک جانبه بوده است. به هر صورت به نظر میرسد، این همکاری به پایان رسیده است، به این خاطر که در بازی با پارس جنوبی نام این شرکت از روی پیراهن تیم آبی حذف و بانک شهر جایگزین شده بود.
ممکن است در روزهای آتی همراه اول پیرامون ادعاهای مطرح شده از سوی باشگاه استقلال مبنی بر بدهی نزدیک به 200 میلیارد تومانی به این باشگاه و هم چنین عدم پرداخت پول به باشگاه برای پرداخت بدهی استراماچونی توضیحاتی ارایه دهد که این توضیحات به طور حتم ابهامات را روشن خواهد کرد.