کد: 242897822 شهریور 1405 ساعت 22:184.4K بازدید

مارسکا: گل هالند درست بود، برونو هم باید اخراج می‌شد

انزو مارسکا، سرمربی منچسترسیتی، معتقد است که نه‌تنها گل ارلینگ هالند مقابل منچستریونایتد درست بوده، بلکه برونو فرناندز هم باید اخراج می‌شد!
مارسکا: گل هالند درست بود، برونو هم باید اخراج می‌شد

به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی در دربی منچستر در الدترافورد موفق شد با نتیجه ۱-۰ منچستریونایتد را شکست دهد و آمارش را به چهار پیروزی متوالی در آغاز فصل برساند. سیتی در این دیدار از نیمه اول ۱۰ نفره شد، اما در نیمه دوم با گل ارلینگ هالند به برتری رسید و در نهایت توانست سه امتیاز مهم این مسابقه را به دست بیاورد. انزو مارسکا، سرمربی سیتی، پس از بازی درباره گل جنجالی هالند، واکنش جان‌لوییجی دوناروما و همچنین اخراج فیل فودن و برونو فرناندز صحبت کرد.

گل هالند؟
«داور چهارم بلافاصله به من گفت که ارلینگ هالند در موقعیت آفساید نبوده و آنها فقط در حال بررسی کل صحنه هستند. اما فکر می‌کنم کاملاً واضح بود که آفسایدی در کار نبوده است!»

سیو دوناروما در دقیقه ۹۵ مقابل برایان امبومو؟
«خدای من! آن خودِ جیجو بود! ما برای چنین لحظاتی به جیجو نیاز داریم! دلیل حضور او در اینجاست. به همین دلیل بود که باشگاه در گذشته تصمیم گرفت او را به خدمت بگیرد؛ چون او یک دروازه‌بان فوق‌العاده است!»

2536857

تعویض رایان شرکی؟
«رایان شرکی بازیکن بزرگی است، اما در نیمه دوم و در شرایطی که ۱۰ نفره بودیم، به چیز متفاوتی نیاز داشتیم. به بازیکنی نیاز داشتیم که بتواند خطا بگیرد و در ضدحملات شرکت کند. ایده ما این بود که ایلی اندیایه در یک سمت، آنتوان سمِنیو در سمت دیگر و ارلینگ هالند را داشته باشیم. وقتی فرصت حمله داریم، باید حمله کنیم! ما نمی‌توانیم فقط دفاع کنیم!»

اخراج فیل فودن؟
«می‌توانستید ببینید که حرکت فودن کارت قرمز داشت. اما در عین حال می‌توانید حرکت و نیت برونو را هم ببینید و از نظر من، آن هم کارت قرمز بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
22اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار