کد: 193795327 اردیبهشت 1402 ساعت 11:216.4K بازدید

آغاز عملیات نجات گرگانی ها در بیروت(عکس)

تیم شهرداری گرگان امشب در یک بازی فوق حساس از سری فینال سوپرلیگ غرب آسیا برابر الریاضی لبنان قرار می گیرد.
آغاز عملیات نجات گرگانی ها در بیروت(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، هفته گذشته بود که شهرداری گرگان در اولین بازی از سری فینال سوپرلیگ غرب آسیا مقابل الریاضی لبنان در خانه شکست خورد. این باخت که با شعار تماشاگران و درگیری روی سکوها همراه بود، به خاطر برد گرگانی‌ها در خانه خودشان برابر نفت آبادان و صعودشان به فینال لیگ برتر، با جشنی که توسط هواداران برپا شد، خیلی زود فراموش شد.
 
اما گرگانی‌ها که درگیر تقویم فشرده مسابقات هستند، بلافاصله بعد از فینالیست شدن در لیگ برتر راهی بیروت شده و آماده رویارویی دوم با الریاضی لبنان شدند. 

تنها راه نجات شهرداری گرگان پیروزی در بازی امشب در خانه حریف خواهد بود تا کار به بازی سوم کشیده شود. مهران حاتمی و شاگردانش بعد از تمرین شب گذشته در بیروت، امشب از ساعت 22:10 به وقت ایران برای انتقام شکست در بازی اول، رودرروی الریاضی قرار می‌گیرند و در صورت شکست شاهد جشن قهرمانی حریف خواهند بود. 


در صورتی که شهرداری گرگان برنده بازی امشب شود، کار به بازی سوم در تهران خواهد کشید تا قهرمان سوپرلیگ غرب آسیا در پایتخت ایران شناخته شود.

1876277
1876278
1876279
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آغاز عملیات نجات گرگانی ها در بیروت(عکس) | ورزش سه