کد: 193923102 خرداد 1402 ساعت 06:0015K بازدید

امید به سوی دومین جام بدون سیدجلال

امید عالیشاه در فصلی که به عنوان کاپیتان اول سرخ‌ها معرفی شد جام قهرمانی لیگ برتر را بالای سر برد.
امید به سوی دومین جام بدون سیدجلال

به گزارش "ورزش سه"، شماره دو سرخ‌ها که قدیمی‌ترین بازیکن پرسپولیس به حساب می‌آید در سی سالگی و پس از بازنشستگی سیدجلال حسینی به عنوان کاپیتان اول پرسپولیس در فصل بیست و دوم معرفی شد.

عالیشاه در این فصل عصای دست یحیی بوده و در پست مهاجم کاذب و وینگر هر وقت نیاز بوده به میدان رفته است. او در زمانی که پرسپولیس بدون مهاجم بازی می‌کرد و با جدایی لوکادیا و مصدومیت دیاباته در خط حمله ضعف داشت بار هجومی تیمش را به دوش می‌کشید.

اگرچه عالیشاه در اواخر فصل به عنوان مهره آلترناتیو یحیی از روی نیمکت کار را آغاز می‌کرد اما هر وقت نیاز بود به عنوان یک بازیکن سرعتی به میدان می‌رفت و ورق را به سود تیمش برمی‌گرداند که نمونه آن در بازی حساس با پیکان بود که بازی گره خورده به دستش باز شد؛ امید از روی نیمکت بلند شد تا پاس منجر به پنالتی تیمش را بدهد.

1878593

او مقابل نساجی مازندران که نخستین تیم باشگاهی حرفه‌ای دوران فوتبالش بود دقایقی به میدان رفت و سپس در وطنی جام قهرمانی لیگ را به عنوان کاپیتان اول بالای سر برد.

عالیشاه حالا بازی حساس با هوادار در نیمه نهایی را پیش روی خود می‌بیند و می‌تواند مهره مهمی در این ماراتن باشد. او تلاش می‌کند همانند سید جلال حسینی در یک فصل فوتبالی همه جام‌های داخلی ممکن را بالای سر ببرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار