کد: 227234718 بهمن 1404 ساعت 06:451.5K بازدید

استعفای سرمربی نایب قهرمان آفریقا تکذیب شد

فدراسیون فوتبال مراکش شایعات درباره استعفای ولید رکراکی را تکذیب کرد.
استعفای سرمربی نایب قهرمان آفریقا تکذیب شد

به گزارش ورزش سه، مراکش در ماه ژانویه در فینال جام ملت‌های آفریقا که میزبان آن بود، مقابل سنگال شکست خورد. در پی این شکست، گزارش‌هایی منتشر شد که رکراکی بدون ارائه توضیحی درباره دلایلش، استعفای خود را به فدراسیون فوتبال مراکش ارائه کرده است.

اما فدراسیون فوتبال مراکش در بیانیه‌ای این گزارش‌ها را رد کرد و نوشت: «فدراسیون فوتبال مراکش به‌طور قاطعانه آنچه در برخی رسانه‌ها درباره ارائه استعفای سرمربی تیم ملی، آقای ولید رکراکی، منتشر شده را تکذیب می‌کند.»

تیم ملی مراکش در حال آماده‌سازی برای حضور در جام جهانی است که تابستان آینده در آمریکای شمالی برگزار می‌شود و این تیم تلاش می‌کند موفقیت سال ۲۰۲۲ را تکرار کند؛ جایی که با هدایت رکراکی به نیمه‌نهایی جام جهانی قطر رسید.

رکراکی مراکش را برای نخستین‌بار از سال ۲۰۰۴ به فینال جام ملت‌های آفریقا رساند، اما این تیم در دیدار نهایی برابر سنگال وقت‌های اضافه شکست خورد؛ مسابقه‌ای که با حواشی و بی‌نظمی‌هایی همراه بود.

2330125

در لحظات پایانی بازی و پس از اعلام یک ضربه پنالتی، تیم سنگال زمین مسابقه را ترک کرد و ابراهیم دیاز حدود ۱۴ دقیقه منتظر بازگشت حریف ماند، اما پس از بازگشت بازیکنان سنگال، ضربه پنالتی را از دست داد.

مراکش یکی از اصلی‌ترین مدعیان قهرمانی محسوب می‌شد و هواداران این کشور امیدوار بودند پس از ۵۰ سال، دومین قهرمانی آفریقا را جشن بگیرند. این موفقیت می‌توانست ادامه روند درخشان فوتبال مراکش باشد؛ جایی که تیم المپیک این کشور در بازی‌های پاریس مدال برنز گرفت و تیم جوانان نیز قهرمان جام جهانی زیر ۲۰ سال شد.

با این حال شکست برابر سنگال مانع از کسب دومین قهرمانی آفریقا برای مراکش شد؛ تیمی که پیش‌تر تنها یک‌بار در سال ۱۹۷۶ قهرمان این رقابت‌ها شده بود.

مراکش در جام جهانی ۲۰۲۶ در گروه سوم با تیم‌های برزیل، اسکاتلند و هائیتی هم‌گروه است و در حال حاضر در رتبه هشتم رده‌بندی جهانی قرار دارد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار