
به گزارش "ورزش سه"، سپاهان یکی از بدشانسترین تیمهای لیگ برتر از بابت مصدومیت بازیکنان اصلیاش است. طلاییپوشان که اوایل فصل محمد کریمی را به دلیل پارگی رباط صلیبی از دست داده بودند، بعد از حضور دو ستاره جوان آنها در اردوی تیم امید با مصدومیت آنها روبهرو شدند.
آریا شفیعدوست و محمد عسکری دو پدیده سپاهان در فصل جاری که جزو نفرات اصلی این تیم به حساب میآمدند در دو اردوی مختلف تیم امید دچار مصدومیت شدید و پارگی رباط صلیبی شدند.
عسکری و شفیعدوست در بهترین فرم جسمانی خود با مصدومیت شدید و دوری طولانی مدت از فوتبال روبهرو شدند؛ موضوعی که برای سپاهانیها یک اتفاق ناگوار تلقی میشد و آنها را با کمبود بازیکن مواجه کرد.
محرم نویدکیا سرمربی سپاهان که پیش از این واکنش خاصی به مصدومیت عسکری و شفیعدوست نداشت، بعد از برد مقابل خیبر این موضوع را یکی از دلایلی دانست که تیمش در هفته های گذشته نتایج خوبی کسب نکرده است. او اعتقاد دارد در فصل جاری با مشکلات غیرمنتظره زیادی از جمله مصدومیت دو ستاره جوان در اردوی تیم امید روبهرو شده و نفرات جایگزین هم برای جا افتادن در سپاهان نیاز به زمان دارند.