کد: 194426825 خرداد 1402 ساعت 04:0945.6K بازدید

پنج بازیکن چلسی قربانی ستاره یوونتوس!

مدیران چلسی خود را برای آغاز مذاکره با یوونتوس به منظور جذب دوشان ولاهوویچ آماده می‌کنند.
پنج بازیکن چلسی قربانی ستاره یوونتوس!

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از روزنامه ایتالیایی لاگاتزتا دلو اسپورت، چلسی به دنبال این است که در‌ مذاکره با یوونتوس برای جذب دوشان ولاهوویچ، پیشنهاد انتقال پنج بازیکن خود را به بانوی پیر مطرح کند.

کریستین پولیشیچ، روبن لوفتوس چیک، تروو چالوبا، روملو لوکاکو و کالیدو کولیبالی پنج بازیکنی هستند که چلسی قصد دارد آنها را در این قرارداد بگنجاند.

دوشان ولاهوویچ، مهاجم صربستانی یوونتوس، از زمان امضای قرارداد با بانوی پیر در ژانویه 2022، در 62 بازی 23 گل به ثمر رسانده  اما طبق گزارش‌های اخیر روزنامه‌ها از حضور در این باشگاه ناراضی است.

لاگاتزتا دلو اسپورت اعلام کرد ولاهوویچ از سبک بازی دفاعی ماسیمیلیانو آلگری ناراحت است و اشتیاق زیادی برای ترک یوونتوس دارد.

چلسی علاقه خود را برای جذب این مهاجم 23 ساله که ارزش او 68 میلیون پوند تخمین زده می‌شود نشان داده اما با این حال، باشگاه لندنی باید برای جذب این بازیکن باید با بایرن مونیخ رقابت کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار