کد: 194447826 خرداد 1402 ساعت 08:0032.1K بازدید

شاید ملی‌پوش انگلیسی قید لیگ قهرمانان را بزند!

کانر گلگر، هافبک ملی‌پوش تیم فوتبال چلسی، مورد توجه باشگاه تاتنهام قرار گرفته است.
شاید ملی‌پوش انگلیسی قید لیگ قهرمانان را بزند!

به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال چلسی در شرایطی این فصل از رقابت‌های لیگ جزیره را به ضعیف‌ترین شکل ممکن به پایان رساند که ترافیک خط هافبک این تیم باعث شد تا بسیاری از بازیکنان آبی‌های لندن از حضور در این تیم سرخورده شوند. 
یکی از این ستاره‌ها، کانر گلگر، هافبک ملی‌پوش چلسی بود که با وجود بازی در 45 مسابقه و ثبت سه گل و یک پاس گل، چندان از شرایطش در این باشگاه مطرح راضی نیست و نسبت به دریافت پیشنهادات از سوی سایر باشگاه‌ها تمایل نشان داده است. 
در این بین، از تاتنهام و نیوکسل به عنوان دو باشگاه خواهان او در سایت فوتبال لندن نام برده شده که در صورت حضور او در تاتنهام یا باقی ماندن در چلسی، این ستاره فصل آینده جایی در لیگ قهرمانان نخواهد داشت و برای بازی در این تورنمنت ویژه، مجبور به پذیرش پیشنهاد نیوکسل خواهد بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

شاید ملی‌پوش انگلیسی قید لیگ قهرمانان را بزند! | ورزش سه