کد: 194773910 تیر 1402 ساعت 15:20139.9K بازدید

محمدحسین اسلامی در تیررس نکونام

استقلال خواهان جذب پدیده لیگ برتر شد

باشگاه استقلال با ارسال نامه‌ای رسمی به باشگاه ذوب آهن خواهان جذب محمدحسین اسلامی هافبک جوان این تیم شد.
استقلال خواهان جذب پدیده لیگ برتر شد

به گزارش "ورزش سه"، محمدحسین اسلامی یکی از بازیکنان جوان لیگ برتر است که سال گذشته با نظر مهدی تارتار از امیدهای ذوب آهن به بزرگسالان آمد و توانست نمایش‌های خوبی داشته باشد.

اسلامی متولد 1380 خیلی زود به یار فیکس ذوب آهن تبدیل شد و ضمن حضور در ترکیب تیم امید، در یک اردوی تیم ملی بزرگسالان نیز دعوت شد و شرکت کرد.

حالا این بازیکن 22 ساله که در پست وینگر بازی می‌کند و جزو پدیده‌های لیگ بیست و دوم محسوب می‌شود مورد توجه استقلالی‌ها قرار گرفته است.

اسلامی که با ذوب آهن قرارداد دارد، با رضایت این باشگاه اصفهانی می‌تواند جدا شود و از این رو باشگاه استقلال به طور رسمی با ذوب آهن نامه نگاری کرده است.

این بازیکن جوان و آینده‌دار بی‌شک مورد توجه محمد ربیعی سرمربی ذوبی‌ها نیز برای فصل آینده قرار دارد و با شرایط موجود باید دید آیا استقلالی‌ها می‌توانند او را به خدمت بگیرند یا اینکه در این امر ناکام خواهند ماند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار