
به گزارش "ورزش سه"، تیم فوتبال الاتحاد جده با ارائه نمایشی برتر، موفق شد در هفته یازدهم لیگ روشن عربستان با نتیجه ۲ بر صفر از سد الشباب عبور کند تا قهرمان فصل گذشته روند بازگشت به جمع تیمهای بالای جدول را ادامه دهد. گلهای این مسابقه را احمد الغامدی در دقیقه ۱۶ و استیون برخواین در دقیقه ۸۵ به ثمر رساندند تا «العمید» سه امتیاز ارزشمند دیگر را به دست بیاورد و برتری خود مقابل الشباب را تداوم ببخشد؛ حریفی که ماه گذشته نیز با نتیجه ۴ بر یک در جام خادمالحرمین از پیشرو برداشته بود.
الاتحاد از همان دقایق ابتدایی کنترل بازی را در اختیار گرفت و با مالکیت بیش از ۷۰ درصدی توپ، اجازه خلق موقعیت جدی به الشباب نداد. تنها خطر جدی الشباب در دقیقه دوم شکل گرفت که پردراگ رایکوویچ با واکنشی بهموقع، تیمش را از دریافت گل نجات داد. در ادامه، فشار مداوم الاتحاد سرانجام در دقیقه ۱۶ نتیجه داد؛ جایی که ارسال زمینی روجر فرناندز با ضربه احمد الغامدی تبدیل به گل شد تا زردپوشان زودتر از انتظار پیش بیفتند.
در نیمه نخست و آغاز نیمه دوم، کریم بنزما چند بار تا آستانه گلزنی پیش رفت، اما درخشش مارسلو گروهه، دروازهبان الشباب، مانع از باز شدن دروازه شد. الاتحاد با وجود خلق موقعیتهای متعدد، در زدن گل دوم با بدشانسی و بیدقتی مواجه بود و حتی شوت مهند الشنقیطی نیز به تیر دروازه برخورد کرد. الشباب هم بیشتر روی ضدحملات حساب باز کرده بود، اما خط دفاعی الاتحاد بهویژه دانيلو اجازه بهرهبرداری به حریف نداد.

در نهایت، فشار الاتحاد در دقایق پایانی به ثمر نشست؛ جایی که مهند الشنقیطی با یک ارسال دقیق، زمینهساز گل دوم شد و استیون برخواین با ضربهای دقیق در دقیقه ۸۵ کار را تمام کرد. هرچند دقایقی بعد گل سوم الاتحاد به دلیل آفساید مردود اعلام شد، اما این موضوع چیزی از برتری کامل میزبان کم نکرد. با این پیروزی، الاتحاد با ۱۷ امتیاز به رده ششم جدول صعود کرد، در حالی که الشباب با ۸ امتیاز در جایگاه سیزدهم باقی ماند.