کد: 196011502 شهریور 1402 ساعت 16:08

ساکت: تیم های ایرانی را در آسیا تضعیف کردیم

انتقاد دوباره مدیرعامل سپاهان از سقف بودجه!

مدیرعامل باشگاه سپاهان بعد از قرعه کشی لیگ قهرمانان بار دیگر نسبت به قانون سقف بودجه در فوتبال ایران انتقاد کرد.
انتقاد دوباره مدیرعامل سپاهان از سقف بودجه!

به گزارش "ورزش سه"، محمدرضا ساکت و باشگاه سپاهان یکی از اصلی ترین منتقدان به اجرای قانون سقف بودجه در فوتبال ایران بودند. آنها اعتراض های زیادی در این خصوص انجام دادند اما در نهایت صدایشان به جایی نرسید و حتی برخی قراردادهایشان نیز ثبت نشد.

حالا با گذشت چند روز و بعد از همگروهی سپاهان در لیگ قهرمانان با الاتحاد که کریم بنزما را در اختیار دارد، محمدرضا ساکت بار دیگر نسبت به قانون سقف بودجه انتقاد کرده است.

ساکت درباره رویارویی سپاهان با الاتحاد عربستان در لیگ قهرمانان آسیا 2023 گفت: «سپاهان یکی از با تجربه ترین تیم ها در عرصه آسیاست مثل استقلال و پرسپولیس، این مسابقات فضای فنی و اجرایی اش متفاوت است. بازیکنان شایسته ایرانی در آسیا تمامی تجربه های ملی و بین المللی دارند و از ظرفیت مسابقات آسیایی برای بروز توانایی های خودشان استفاده خواهند کرد. گروه ما گروه متنوعی است و با باشگاه الاتحاد در سال ۱۳۸۴ در نقش جهان بازی کردیم و در شهر جده با این تیم بازی کردیم.»

او ادامه داد: «با شرایطی که فوتبال عربستان پیگیری می کند تا تیم هایشان قوت ببخشد. آنها به دنبال جذب چهره های شاخص دنیای فوتبال هستند. ما هم به گفته مورایس و همچنین دیدگاه باشگاه چهره‌های ارزشمندی را در باشگاه‌های ایرانی مثل سپاهان، پرسپولیس و نساجی داریم.»

ساکت با انتقاد از قانون سقف بودجه افزود: « هرچند قوانینی که امسال گذاشتند به قول بازیکنان ما مثل نیازمند که دیشب مصاحبه کرد، گفت به نوعی سعی شد تیم‌های ایرانی  را در آسیا تضعیف کنیم. هم دست پرسپولیس، سپاهان و نساجی در آسیا بسته شد. گل محمدی هم به این موضوع اشاره داشتند. با این حال حضور در آسیا برای هر سه تیم ایرانی ظرفیت متفاوتی است و ما شاهد یک درخشش ویژه از سه تیم خواهیم بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

انتقاد دوباره مدیرعامل سپاهان از سقف بودجه! | ورزش سه