کد: 196209009 شهریور 1402 ساعت 23:4336.7K بازدید

حسینی به قلب تماشاگران رفت! (عکس)

سرمربی آلومینیوم با سه پیروزی پیاپی جایگاه ویژه‌ای بین تماشاگران اراکی به دست آورد.
حسینی به قلب تماشاگران رفت! (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، سید مجتبی حسینی در حالی هدایت آلومینیوم را برعهده گرفت که فهرست این تیم نسبت به سال گذشته با تغییر عجیب مواجه شد و ۱۵ بازیکن بنابر دلایل مختلف به باشگاه‌های دیگر رفتند و این مربی کار سختی برای بازسازی دوباره ایرالکو داشت و پیش‌بینی می‌شد نتواند در هفته‌های ابتدایی عملکرد خوبی ارائه دهد، اما تیم او توانست همه را سورپرایز کند.

1918583

شاگردان سید مجتبی حسینی پس از نمایش پایاپای مقابل پرسپولیس در هفته اول که نتوانستند نتیجه دلخواه را به دست بیاورند، در دو دیدار پیاپی برابر استقلال خوزستان و هوادار تهران به برتری رسیدند و با روحیه بالایی مقابل شمس‌آذر قزوین قرار گرفتند که با توجه به شرایط خوب حریفشان، انتظار می‌رفت جدال سختی داشته باشند، ولی آلومینیومی‌ها با کنترل بازی و نمایش هجومی توانستند سه امتیاز دیگر بگیرند.

آلومینیوم اراک در نیمه اول نمایش کاملا برتر نسبت به شمس‌آذر ارائه داد و حتی تیرک دروازه این تیم را به لرزه درآورد، ولی در گلزنی بدشانس بود، اما در نیمه دوم با دستورات تاکتیکی مجتبی حسینی توانست ۱۰ دقیقه پس از شروع مجدد بازی توسط مهدی لیموچی به گل برسد و گل دوم را هم دوباره با ادامه نمایش هجومی خود بزند.

1918582

شاگردان مجتبی حسینی با کسب سومین پیروزی متوالی که مقابل شمس‌آذر رقم خورد، در پایان هفته چهارم لیگ برتر ۹ امتیازی شدند و بخاطر یک تفاضل گل کمتر نسبت به استقلال، در رده چهارم قرار گرفتند که این بردهای پیاپی، هواداران اراکی را هم به وجد آورد و آنها پس از این بازی شدیدا سرمربی خود را تشویق کردند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار