کد: 196256011 شهریور 1402 ساعت 21:21

یک گل می‌خواستم ولی هالند هت‌تریک کرد!

خوانما لیو، دستیار پپ گواردیولا، می‌گوید مقابل فولام از ارلینگ هالند فقط درخواست یک گل داشت.
یک گل می‌خواستم ولی هالند هت‌تریک کرد!

به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی در بازی هفته چهارم لیگ برتر انگلیس مقابل فولام به میدان رفت و با نتیجه 5-1 به برتری رسید.

در این بازی ارلینگ هالند هت‌تریک کرد و 2 گل دیگر سیتی را خولین آلوارز و ناتان آکه به ثمر رساندند.

خوانما لیو، دستیار پپ گواردیولا، که در غیاب این مربی پس از عمل جراحی کمر روی نیمکت سیتی می‌نشیند، می‌گوید از هالند فقط درخواست یک گل داشت اما او هت‌تریک کرد.

1919472

خوانما لیو درخصوص بازی امشب گفت:"امروز در نیمه اول، هیچ یک از بازیکنان سیتی خوب بازی نکردند. ما آن طراوت را نداشتیم و حریف کار را برای ما سخت کرد."

وضعیت جک گریلیش

برای جک [گریلیش] سخت است که برای دعوت به تیم ملی [انگلستان] آماده شود. من پزشک نیستم و توضیح آن برایم سخت خواهد بود.

هت‌تریک ارلینگ هالند

برای هر مهاجمی بازی کردن مقابل چنین تیمی سخت بود به خصوص مهاجمی با ویژگی‌های او. بین دو نیمه به هالند گفتم، این بازی برای ما آسان نیست، اما تو می‌توانی با گلزنی کمک کنی، اما او فقط یک گل نزد، او سه گل زد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

یک گل می‌خواستم ولی هالند هت‌تریک کرد! | ورزش سه