به گزارش "ورزش سه"، کورونا، روزنامهنگاری که شرطبندی بازیکنان سری A را افشا کرد، سه بازیکن دیگر را به رسانهها معرفی کرده که مدعی است شرطبندیهای غیرقانونی انجام دادهاند: الشعراوی، فدریکو گاتی مدافع یوونتوس و نیکولو کاساله، مدافع میانی لاتزیو.
وکلای کازاله بلافاصله هر گونه تخلف را رد کردند و اطمینان دادند که علیه کورونا و سایتش اقدام قانونی خواهند کرد.
سپس دادستانی ایتالیا اعلام کرد که تاکنون هیچ مدرکی مربوط به شرطبندی این سه بازیکن پیدا نکرده است و اقدامی علیه آنان صورت نمیگیرد.
حالا وکلای الشعراوی هم ارتباط او با این پرونده را رد کردهاند: «زیاد حرف نمیزنیم، فقط میگوییم استفان الشعراوی هیچ ارتباطی با شرطبندی ندارد. او در زندگی خود هرگز شرطبندی نکرده و هرگز علاقهای به انجام این کار نداشته است. او در مواجهه با اتهامات کاملاً بیاساس و تهمت آمیز آرام است. اول از همه، ما هر اقدامی را برای محافظت از موکل خود انجام خواهیم داد. علیه این اتهامات اقدام قانونی خواهیم کرد.»