کد: 197769214 آبان 1402 ساعت 11:4210.1K بازدید

سخنگوی فدراسیون: به سپاهان کمک می‌کنیم

اتفاق بعید: تعویق بازی آلمالیق در آزادی

باشگاه سپاهان و فدراسیون فوتبال در تلاش هستند تا دیدار طلایی پوشان با نماینده ازبکستان را با یکروز تاخیر برگزار کنند.
اتفاق بعید: تعویق بازی آلمالیق در آزادی

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به محرومیت باشگاه سپاهان از برگزاری سه دیدار خانگی خود در آسیا درورزشگاه نقش جهان اصفهان، حالا طلایی پوشان مجبور هستند بازی های آسیایی خود را در ورزشگاه آزادی تهران برگزار کنند.

سپاهان طبق برنامه باید در روز دوشنبه مقابل آلمالیق قرار بگیرد و این در حالی است که نساجی هم در همین روز در آزادی میزبان نوبهار ازبکستان است. برگزاری دو بازی در یک‌روز روی چمن ورزشگاه آزادی می تواند مشکلاتی را در بحث میزبانی و البته خرابی چمن این ورزشگاه ایجاد کند. به همین خاطر باشگاه سپاهان خواهان تعویق 24 ساعته دیدار خود با آلمالیق ازبکستان شده است.

1938149

احسان اصولی سخنگوی فدراسیون فوتبال در این خصوص گفت: «تصمیم‌گیری در بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا توسط کمیته مسابقات AFC انجام می‌شود. باشگاه سپاهان پیگیر برگزاری بازی مقابل آلمالیق با 24 ساعت تأخیر است و فدراسیون هم کمک می‌کند که این اتفاق بیفتد.»

باید دید در فاصله 24 ساعته تا زمان قبلی برای برگزاری دیدار سپاهان و آلمالیق ازبکستان کنفدراسیون فوتبال آسیا چه تصمیمی درباره زمان برگزاری این مسابقه خواهد گرفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار